Suora

  • Urheiluruutu

Tottenham varoitti pelaajiaan näiden harjoiteltua turvaväleistä välittämättä

Joukkueharjoitukset eivät ole sallittuja koronakriisin aikana.

Englannin Valioliiga
Jose Mourinho lähikuvassa.
Getty Images

Jalkapalloseura Tottenham Hotspur on antanut pelaajilleen muistutuksen koronavirusrajoitusten noudattamisesta.

Englannissa nousi pienimuotoinen kohu, kun sosiaalisessa mediassa levisi kuvia, joissa Tottenhamin päävalmentaja Jose Mourinho ja muutamat joukkueen pelaajat harjoittelivat Hadley Commonin puistossa Lontoossa.

Mourinhon nähtiin harjoittelevan Tangui Ndombelen kanssa, kun taas Davinson Sanchez ja Ryan Sessegnon juoksivat vierekkäin. Serge Aurier puolestaan julkaisi Instagramissa videon, jossa hän hölkkäsi toisen henkilön vierellä.

Mourinho ja pelaajat eivät noudattaneet fyysisen etäisyyden sääntöjä. Britanniassa on sallittua mennä kerran päivässä harrastamaan ulkoliikuntaa, mutta vain samassa taloudessa asuvan kanssa. Muuten tulee aina pitää kahden metrin etäisyys muihin ihmisiin.

– Kaikkia pelaajiamme on muistutettu kunnioittamaan turvavälejä harjoitellessaan ulkona. Me jatkamme tämän viestin korostamista, Tottenhamin edustaja sanoi.

Tottenham on saanut kritiikkiä siitäkin, että se haki viime viikolla Britannian valtiolta tukea lomautetun henkilökuntansa palkkojen maksamiseen. Valioliigaa johtava Liverpool pyörsi maanantaina lomautussuunnitelmansa saatuaan rajua arvostelua kannattajiltaan ja entisiltä pelaajiltaan. Monien brittien mielestä julkista rahaa ei pidä antaa seuroille, jotka maksavat monille pelaajille tähtitieteellisiä palkkoja.

Lue myös:

Osa IFK:n ja HJK:n pelaajista rikkoo koronamääräyksiä – liigapelaajat harjoitelleet yli kymmenen hengen päivittäisissä peleissä

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat