Suora

  • Rakkauden ja särkyneiden unelmien korut
  • Urheiluruutu

Palloliitto jakanut muutamassa päivässä jo yli 700 000 euroa korona-avustusta

Liigaseuroista avustusta olivat hakeneet kaikki muut paitsi HIFK.

jalkapallo
PK-35 Vantaa
PK-35 Vantaa hallitsi naisten kotimaista jalkapalloa 2010-luvulla. Viime kausi meni kuitenkin Ykkösessä.AOP

Palloliitto on myöntänyt jäsenseuroilleen 723 000 euroa avustusta koronaviruksen aiheuttamien talousvaikeuksien helpottamiseen, liitto kertoi keskiviikkona. Tukihaku avattiin viime perjantaina, ja liiton mukaan hakemuksia virtasi sisään nopealla tahdilla.

– Tämä kertoo siitä todellisesta hädästä, joka seuroissa tässä vaikeassa tilanteessa on. Hakuprosessi ja hakemusten käsittely tehtiin mahdollisimman yksinkertaiseksi, jotta myös päätöksiä saadaan tehtyä nopeasti, Palloliitto tiedotti.

Hakemuksia on tullut kaikkiaan 103 ja niistä 99 on hyväksytty ja siirretty maksatukseen. Eniten rahaa oli keskiviikon puolillepäivin mennessä myönnetty Helsingin Jalkapalloklubille, 67 500 euroa. Tuella avustetaan seuroja niiden päätoimisen henkilöstön palkoissa, ja HJK:lla päätoimisten työntekijöiden lukumäärä on avustusta hakeneista suurin eli 45.

Liigaseuroista avustusta olivat hakeneet kaikki muut paitsi HIFK. Avustusta voi hakea 30. huhtikuuta saakka.

Lue myös:

Osa IFK:n ja HJK:n pelaajista rikkoo koronamääräyksiä – liigapelaajat harjoitelleet yli kymmenen hengen päivittäisissä peleissä

Koronaviruspandemia ajaa nuorten kesäturnaukset ahtaalle – Helsinki Cupin ajankohdan mahdollisesta siirtämisestä jo puhuttu

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat