Suora

  • Urheiluruutu

Saksassa Bundesliigaseurat ovat palanneet yhteisharjoituksiin

Joukkueiden pelaajat harjoittelivat itsekseen noin kolme viikkoa, mutta nyt kaikki joukkueet ovat aloittaneet yhteisharjoitukset.

jalkapallo
Hans-Dieter Flick
Bayern Münchenin valmentaja Hans-Dieter Flick antaa ohjeita Robert Lewandowskille suositusten mukaan selkeän välimatkan päästä.Getty Images

Saksan jalkapalloliiton suositus olla järjestämättä harjoituksia päättyi maanantaina, ja Bundesliigaseurat ovat palanneet yhteisharjoituksiin. Harjoitukset toteutetaan pienemmissä ryhmissä ja eri tavoin kuin ennen korona-aikaa.

– Vältämme fyysistä kontaktia ja keskitymme enemmän tekniikkaharjoituksiin, sanoo Bayern Münchenin valmentaja Hans-Dieter Flick joukkueen nettisivuilla.

Saksassa koronaviruspandemiaa vastaan on säädetty tiukkoja rajoituksia. Yli kahden hengen kokoontumiset on kielletty, mutta silti Saksan jalkapalloliitto on antanut joukkueille luvan jatkaa harjoituksia.

Jotkut joukkueista aloittivat harjoitukset jo maalis-huhtikuun vaihteessa. Saksassa eri osavaltiot ovat säätäneet erilaisia rajoituksia koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi, mikä vaikuttaa eri lailla eri joukkueiden harjoittelumahdollisuuksiin. Kaikki Bundesliigajoukkueet ovat kuitenkin aloittaneet yhteisharjoitukset jollain tavalla.

– Me seuraamme kaikkia suosituksia harjoituksissamme. On todella mukavaa päästä harjoittelemaan nurmelle kolmen viikon tauon jälkeen, Flick toteaa.

Bundesliiga on toistaiseksi tauolla, eikä kauden jatkumisesta ole tällä hetkellä tarkempaa tietoa.

Lue myös:

Tottenham varoitti pelaajiaan näiden harjoiteltua turvaväleistä välittämättä

Osa IFK:n ja HJK:n pelaajista rikkoo koronamääräyksiä – liigapelaajat harjoitelleet yli kymmenen hengen päivittäisissä peleissä

Kovan kritiikin kohteeksi joutunut Liverpool käänsi kelkkansa ja perui lomautusaikeensa

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat