1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. Veikkausliiga

Veikkausliigaan noussut TPS aloittaa yt-neuvottelut

Neuvottelut koskevat koko yhtiön vakituista ja määräaikaista henkilöstöä.

Kuva: AOP

Veikkausliigaan täksi kaudeksi nousseen Turun Palloseuran miesten edustusjoukkueen taustayhtiö FC TPS Turku Oy aloittaa yt-neuvottelut, seura kertoi maanantaina. Tuotannollisista ja taloudellisista syistä käytävät neuvottelut koskevat koko yhtiön vakituista ja määräaikaista henkilöstöä niin hallinnossa kuin edustusjoukkueenkin puolella.

– Yt-neuvotteluihin jouduttiin turvautumaan, koska yhtiön tämän hetken taloudellinen tilanne sekä lyhyen tähtäimen tulevaisuuden talousnäkymät ovat heikentyneet viime viikkojen aikana merkittävästi koronaviruspandemian takia, seura kertoi.

Jalkapalloliigan piti alkaa pääsiäisenä, mutta kauden alku viivästyy koronaviruksen takia. Tällä hetkellä ei ole varmaa tietoa kauden alkamisajankohdasta.

TPS:n tiistaina alkavissa yt-neuvotteluissa varaudutaan lomauttamaan henkilöstöä sekä neuvottelemaan väliaikaisista palkanalennuksista enintään 90 päiväksi. Tiedotteen mukaan irtisanomiset kuitenkin todennäköisesti vältetään.

Lue myös:

Hyppää kotimaisen jalkapallon aikamatkalle! Veikkausliigan alkutaivalta värittivät kuumat pudotuspelit, rangaistuspotkuskandaali ja jammaileva Jari Litmanen

“Suurin pelkoni on, että olen jumissa täällä ilman toimeentuloa” – ulkomaalaispelaajat tuntevat olonsa turvalliseksi Suomessa, huoli perheestä ja potkuista on kuitenkin läsnä

HIFK aloitti yt-neuvottelut – Veikkausliigaseuran kiinalaisomistajan kukkaronnyörit tiukassa: "Kenelläkään ei ole pohjattomia taskuja"