Suora

  • DreamHack Open Fall 2020
  • "Täällä voin olla oma itseni" - Malou löysi turvapaikkansa roller derbystä
  • Urheiluruutu

Suomen naisten koripallolupaus valitsi yliopistonsa – seuran vilpittömyys ratkaisi: "He olivat avoimia ja rehellisiä"

Arike on pelannut viimeiset neljä kautta HBA-Märskyssä.

koripallo
Koripallo
AOP

Suomen nuorisomaajoukkueita pitkään edustanut koripalloilija Elina Arike, 20, on valinnut yliopistokseen Yhdysvaltojen yliopistosarja NCAA:ssa pelaavan University of Texas at El Pason.

Arike on pelannut viime kaudet naisten Korisliigaa HBA-Märskyssä, jossa hän tehoili viime kaudella 7,6 pistettä ja nappasi 5,2 levypalloa ottelua kohden.

Suomen koripalloliiton tiedotteen mukaan Arikesta oli kiinnostunut useampi muukin seura. UTEP Miners kuitenkin kiinnosti seuran vilpittömyyden vuoksi.

– He olivat avoimia ja rehellisiä. Kertoivat, miten asiat ovat ja mitkä ovat mahdollisuuteni, jos teen asiat niin hyvin, kun pystyn, syksyllä Yhdysvaltoihin siirtyvä Arike sanoi.

Arike teki debyyttinsä A-maajoukkueessa vuoden 2017 EM-karsinnoissa Sloveniaa vastaan, minkä jälkeen hän on pelannut yhteensä neljä kertaa maajoukkueessa. Arike oli myös nostamassa Suomen alle 20-vuotiaiden naisten maajoukkuetta A-divisioonaan.

Lue myös:

Lauri Markkasen tilanne näyttää vihdoin paremmalta – Hanno Möttölä uskoo, että Chicagon uusi pomo pistää heti tuulemaan: "Laurista ei luovuta ilman raskasta syytä"

Poikkeustila mahdollisti Petteri Koposelle "normaalin pääsiäisen" – Susijengin tähdellä on kaino ajatus siitä, missä voisi uransa päättää

Viime vuodet pohjamudissa rämpineessä Chicago Bullsissa kääntyy uusi lehti – liettualainen urheilutoimenjohtaja pelastamaan seuraa

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat