Suora

  • Kalevan kisat
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Pikkuleijonien MM-kultavalmentaja Tommi Niemelä Pelicansin peräsimeen

Tommi Niemelä palaa Sveitsistä kotimaahan.

Jääkiekon miesten SM-liiga
TOmmi Niemelä
Tommi Niemelä palaa valmennustöihin Lahteen.imago sport/AOP

Tommi Niemelä on nimitetty jääkiekkoliigassa pelaavan Lahden Pelicansin päävalmentajaksi. Niemelä ja Pelicans ovat tehneet kaksivuotisen sopimuksen, joka sisältää option kausista 2022-2024.

Niemelä siivitti Suomen alle 18-vuotiaat maailmanmestaruuteen vuonna 2018. MM-kultajuhlien jälkeen hänen tiensä vei Sveitsiin, Ville Peltosen apuvalmentajaksi HC Lausanneen.

36-vuotias Niemelä on Lahdessa tuttu mies, sillä hän on jo aiemmin luotsannut Pelicansin juniorijoukkueita.

– Mahtavat fiilikset paluusta henkiseen kotiin, jossa on tullut otettua valmentajana ensimmäiset askeleet, Niemelä sanoi Pelicansin kotisivuilla. (siirryt toiseen palveluun)

Päättynyt liigakausi oli Pelicansille raskas pettymys. Lahtelaiset olivat 14. sijalla, kun koronaviruskriisi pakotti liigan keskeyttämään kautensa yhtä kierrosta ennen runkosarjan päättymistä.

Lue myös:

Kärpistä lähtee ainakin kaksi maailmanmestaria ja valtava määrä kokemusta – urheilujohtajan mukaan uusia vahvistuksia on turha odottaa: "Kaikki on jäissä"

Viisi jääkiekon SM-liigaseuraa on aloittanut yt-neuvottelut myös pelaajien kanssa – lomautukset johtaisivat mittavaan vakuutusongelmaan

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat