Suora

  • Kalevan kisat
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Englannin Valioliigan seurat haluavat pelata kauden loppuun – alemmat sarjat tyhjille katsomoille

Englannin Valioliigan tavoitteena on edelleen, että kautta saataisiin vielä jatkettua.

Englannin Valioliiga
Marcus Rashford Manchester United
Manchester Unitedin tähtipelaaja Marcus Rashford. Getty Images

Jalkapallon Englannin Valioliigan seurat aikovat yhä viedä koronaviruksen takia keskeytyksissä olevan liigakauden loppuun, kertoi muun muassa BBC perjantaina. Seurojen perjantaisessa palaverissa ei kuitenkaan asetettu päivämääriä sille, milloin kauden olisi jatkuttava, jotta jäljellä olevat liigapelit saataisiin pelatuksi.

BBC:n mukaan Valioliiga sanoi "tavoitteena yhä olevan" kauden pelaaminen, mutta tällä hetkellä "kaikki päivämäärät ovat alustavia".

– Valioliiga ja sen seurat työskentelevät monimutkaisten suunnitelmavaihtoehtojen kanssa, joista perjantaina keskusteltiin. Tarkoitus on varmistaa, että olemme valmiina, kun pelaamista on jälleen turvallista jatkaa, Valioliiga muotoili.

Liverpool johtaa Valioliigaa 25 pisteellä ennen toisena olevaa Manchester Cityä. Liverpoolilla on yhdeksän peliä jäljellä, joista se tarvitsee mestaruuden varmistamiseen vain kaksi voittoa. Mestaruus olisi seuralle ensimmäinen sitten kevään 1990.

Alemmat sarjat tyhjille katsomoille

Jo nyt on linjattu, että Englannin mestaruussarjan, ykkösliigan ja kakkosliigan ottelut pelataan tyhjille katsomoille, mikäli kautta päästään jatkamaan. Englannin jalkapalloliigan (EFL) suunnitelmista kertoi Independent-lehti.

Alempien sarjojen osaltakaan ei ole tehty mitään tarkempia suunnitelmia, koska Englannin koronavirustilanne on edelleen vaikea. Jos pelaamaan päästään, tarkoituksena on näyttää kaikki ottelut joko televisiossa tai internetissä.

Päivitetty kello 9.05: Englannin alempien sarjojen suunnitelmat täydennetty uutiseen.

Lue myös:

Italia on toiveikas – jatkuvatko jalkapallosarjat jo toukokuun lopussa?

Ruotsin jalkapallo pyrkii takaisin viheriölle touko-kesäkuun taitteessa

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat