Katso suorana: Taisto sim racingin SM-mitaleista starttaa Okayaman virtuaaliradalla – mukana myös Teemu Suninen

Suora lähetys Digital Racing eSM-sarjan ensimmäisestä karsintaosakilpailusta alkaa Yle Areenassa ja ja Twitch.tv:ssä kello 15.10.

simulaatiopelit
Porsche Esports Supercup -autoja radalla.

Kilpailu sim racingin eli virtuaalisen rata-autoilun Suomen mestaruuksista käynnistyy sunnuntaina 19.4. Okayama Inernational Circuitilla ajettavalla karsintasarjan kilpailulla. Sekä Autourheilun lajiliiton AKK:n että Suomen elektronisen urheilun liiton SEULin titteleistä taistelee peräti yli 170 suomalaiskuljettajaa.

Mukana on sekä parhaat kotimaiset simurallikuskit että monia tunnettuja nimiä "oikean maailman" kilparadoilta. Sim racingin hallitsevaa Suomen mestaria Matti Kaidesojaa ovat haastamassa mm. rallitähti Teemu Suninen, GT4-autolla Euroopassa ajanut Joonas Lappalainen ja V8 Thunder NEZ-mestari Toni Lähteenmäki.

Paremmuus ratkaistaan edellisvuosien tapaan iRacing-ajosimulaattorilla ja kuljettajien työkaluna on tällä kertaa virtuaalinen Porsche 718 Cayman GT4 -kilpa-auto.

Suora lähetys Digital Racing eSM-sarjan ensimmäisestä karsintaosakilpailusta käynnistyy Yle Areenassa ja ja Twitch.tv:ssä kello 15.10.

Lue lisää:

Kamppailu sim racingin tuplamestaruudesta käynnistyy – SM-karsintasarja ja -finaalit suorana Ylellä

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat