Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Teitkö junnupeleissä hattutempun tai pääsitkö nimmarijonossa urheilutähden kainaloon? Lähetä kuva parhaasta urheilumuistostasi ja voit päästä Yle Olohuoneen suoraan lähetykseen!

Yle Olohuoneen Urheiluiltamat metsästää lauantaina kadonneita urheiluhetkiä. Nyt voit jakaa myös omat muistosi tv-katsojille!

Muu urheilu
Kolme kisaa neljästä voittanut Toni Nieminen juhli Keski-Euroopan mäkiviikon voittoa 1992.
Toni Nieminen pääsi juhlimaan Keski-Euroopan mäkiviikon voittoa vuoden 1992 alussa.Mauritz Antin / Lehtikuva

Ikuistitko kamerallasi sen hetken, kun koko Suomi juhli suurta voittoa? Pysähdyitkö juoksulenkillä ottamaan upean selfien auringonlaskun aikaan? Tai pääsitkö lapsena suuren urheilusankarin kainaloon ostarin nimmarijonossa?

Me haluaisimme nähdä parhaat urheilumuistosi!

Yle Olohuoneen Urheiluiltamat metsästää lauantaina kadonneita urheiluhetkiä. Muistelemme niitä suuria urheilusuorituksia, jotka ovat unohtuneet arkistoon pölyttymään. Muistelun yhteydessä haluaisimme nähdä myös sinun parhaat urheilumuistosi.

Voit lähettää meille kuvia parhaista urheilumuistoista, esimerkiksi urheilutapahtumista tai vaikkapa retroajan selfieistä urheilijoiden kanssa.

Lähetä kuva meille Yle Olohuoneen verkkosivulla, alla olevan lomakkeen kautta tai Instagram-feediin tunnisteella #yleolohuone. Urheilumuistosi voi näkyä Yle Olohuoneen suorassa lähetyksessä lauantaina 25.4. klo 18.30 alkaen!

Esimerkkiä näyttää kuvassa Yle Urheilun Inka Henelius, joka löysi ystäviensä Essin ja Tarun kanssa Leijonien maailmanmestaruusjuhlissa 1995 kainaloonsa muusikko Aki Sirkesalon.

Inka Henelius ystävineen Aki Sirkesalon kanssa Leijonien maailmanmestaruusjuhlissa 1995.
Inka Heneliuksen kotialbumi

Yle Olohuoneen Urheiluiltamia TV2:ssa lauantaina klo 18.30-20 ennakoidaan ja pohjustetaan tänään radion Yle Puheessa "Sen selostuksen haluaisin kuulla -extralla" klo 15.02-16.00 + 16.13-17.00. Toimittajina Mikko Hannula ja Riku Salminen.

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat