Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Maastohiihtotähti Kalla avautui armottomuudesta itseään kohtaan

Charlotte Kalla jatkaa kilpauraansa vielä ainakin vuoden.

hiihto
Charlotte Kalla
Charlotte Kalla on urheilijana itseään kohtaan hyvin vaativa.Tomi Hänninen

Päättynyt maailmancup-kausi oli Ruotsin maastohiihtotähti Charlotte Kallalle yksi huonoimmista hänen urallaan. Arvokisattomalla kaudella maailmancupin loppusijoitukseksi jäi Kallalle vaatimaton 14. tila Suomen Kerttu Niskasen edellä.

Kalla kertoi pettymykseksi osoittautuneen kauden jälkeen, että hän jatkaa kilpauraansa vielä ainakin vuoden, ensi talven Oberstdorfin MM-kisoihin saakka. Kalla avautui Ruotsin yleisradioyhtiö SVT:n haastattelussa paljastaessaan, että hän on urheilijana itseään kohtaan hyvin vaativa.

– Hyvin helposti tulee häpeä ja tunne, että on arvoton. Voin olla melko ilkeä itseäni kohtaan, kun joudun tuollaisiin tilanteisiin, Kalla kuvaili tuntemuksiaan epäonnistumisten hetkillä.

Kalla, 32, on voittanut pitkällä urallaan kolme olympiakultaa ja kolme maailmanmestaruutta.

Lue myös:

Kommentti: Suomen hiihtomaajoukkueen valmentajien tuolileikki päättyi kauniita sanoja sisältäneeseen tiedotteeseen – todellisesta tilanteesta vaiettiin täysin

Jauhojärvi ymmärtää valmentajaratkaisua: "Suomessa on vähän sellaisia vaihtoehtoja maajoukkuetason valmentajiksi, jotka haluaisivat siihen lähteä"

Salpausselän betonilta hypätään maailmancupia jo ensi vuoden tammikuussa

Hiihdon päävalmentajan pestiin ei ollut tyrkyllä kansainvälisiä nimiä – Teemu Pasanen kertoo olevansa valmis ratkomaan maajoukkueen sisäisiä ristiriitoja

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat