Suora

  • Kalevan kisat
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

UFC järjestää Floridassa kolme otteluiltaa ilman yleisöä – Minneapolisin X Games -tapahtuma peruttiin

Extreme-lajien X Games perui perjantaina suurtapahtumansa koronaviruspandemian takia. Vapaaottelujärjestö UFC ilmoitti samaan aikaan toukokuun kolmesta otteluillasta, jotka järjestetään ilman yleisöä.

urheilu
Vapaaottelu Mixed Martial Arts MMA yleiskuva kuvituskuva
EPA

X Games oli tarkoitus järjestää 17.-19. heinäkuuta Minneapolisissa.

– Urheilijoiden, järjestäjien ja yleisön terveys on meille tärkeintä, tapahtuman järjestäjät perustelivat ratkaisuaan Twitterissä.

– Valvomme virusuhkaa kaikissa lajeissamme.

UFC:n julkistamat ottelut järjestetään Floridan Jacksonvillessa 9., 13. ja 16. toukokuuta. Liiga kertoi järjestävänsä tapahtumat niin, että paikalla on "vain välttämättä tarvittava henkilökunta".

– En malta odottaa, että pääsemme esittämään faneille muutaman hienon ottelun, UFC:n puheenjohtaja Dana White juhli ratkaisua.

Maaliskuussa UFC joutui perumaan kolme tilaisuuttaan. Huhtikuussa järjestö suunnitteli Whiten johdolla otteluiltaa intiaanireservaattiin tai jollekin yksityiselle saarelle, mutta televisioinnista vastaava ESPN tyrmäsi hankkeen.

Lue myös:

Heimoalue rajoitteiden ulottumattomissa, "tappelusaari" kaukana koronaviruksesta – pandemiaa uhmaavan UFC:n suunnitelmat ovat kuin fantasiamaailmasta: "Onko niitä edes tehty toteutettaviksi?"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat