Hyppää sisältöön

Giroud jatkaa Chelseassa – lontoolaisjoukkueen pelaajien ei tarvitse tinkiä palkoistaan, Aston Villassa 25 prosentin palkanalennus

Palkanalennusten sijaan Chelsean seurajohto kannusti pelaajiaan jatkamaan lahjoitusten tekoa hyväntekeväisyyteen.

Oliver Giroud jatkaa Chelsean riveissä. Kuva: AOP

Valioliigaseura Chelsea käyttää optionsa ja jatkaa ranskalaisen hyökkääjän Oliver Giroud'n sopimusta kesäkuuhun 2021. Giroud siirtyi Arsenalista Chelsean riveihin talvella 2018.

Giroud, 33, on Ranskan maajoukkueen kolmanneksi tehokkain maalintekijä 39 osumallaan. Hänen edellään ovat vain Thierry Henry 51 ja Michel Platini 41 maalilla.

Lauantaina selvisi, ettei Chelsean pelaajin tarvitse tinkiä koronaviruspandemian aikana palkoistaan. Huhujen mukaan pelaajille oli kaavailtu kymmenen prosentin palkkaleikkausta. Palkanalennusten sijaan Chelsean seurajohto kannusti pelaajiaan jatkamaan lahjoitusten tekoa hyväntekeväisyyteen.

– Seura on kiitollinen tavasta, jolla pelaajat ovat osallistuneet hyväntekeväisyyshankkeisiin, joissa he tukevat kotimaitaan ja Britannian terveydenhoitojärjestelmää, seuran hallitus kiitti julkilausumassaan.

Samalla hallitus vahvisti, ettei seura ota vastaan yhteiskunnan tukia vaan se vastaa henkilökuntansa palkoista itse.

Aston Villan pelaajille 25 prosentin palkanalennus

Englannin Valioliigan Aston Villa on sopinut pelaajiensa kanssa, että pelaajien palkkoja alennetaan neljän kuukauden ajan 25 prosentilla. Palkkaratkaisun taustalla on koronaviruspandemia.

Aikaisemmin tällä viikolla Watford ilmoitti, että joukkue siirtää osan pelaajiensa palkoista maksettavaksi myöhemmin.

Valioliigan seuroista aiemmin lykkäyksiä pelaajiensa palkanmaksuun ovat tehneet Southampton, West Ham ja Sheffield United. Arsenal on ilmoittanut alentavansa pelaajiensa palkkoja 12,5 prosentilla.

Lue myös:

.
.