Tadzhikistanin jalkapalloliiga keskeytyy toistaiseksi – maan valtionjohto on pitkään kieltänyt koronaviruksen, mutta nyt koulutkin on suljettu

Tadzhikistanin jalkapalloliiga on ollut huhtikuussa yksi maailman harvoista jalkapallosarjoista, jotka on ollut käynnissä.

jalkapallo
Jalkapallo kuvituskuva
Kuvituskuvaa.Tomi Hänninen/ Yle

Tadzhikistanin jalkapalloliiga keskeytyy alkavalla viikolla koronavirusvaaran vuoksi. Tadzhikistanin jalkapalloliitto noudattaa maan viranomaisten määräystä kieltää urheilukilpailujen järjestäminen toistaiseksi.

Kolmisen viikkoa pyörinyt Tadzhikistanin liiga on ollut huhtikuussa yksi maailman harvoista jalkapallosarjoista, jotka ovat olleet käynnissä koronavaarasta välittämättä. Keskiaasialaisen valtion johto on itsepintaisesti väittänyt, ettei Tadzhikistanissa ole koronatartuntoja, mutta nyt koulutkin on määrätty suljettaviksi kahdeksi viikoksi.

Tadzhikistanissa ei ole virallisesti tilastoitu yhtään koronatartuntaa. Maan jalkapalloliigan on määrä jatkua viimeistään 10. toukokuuta.

Lue myös:

Valko-Venäjän miesten jalkapalloliigaa pelataan täydellä vauhdilla, mutta katsojat ovat kaikonneet – huippupelaajat ihmettelevät sarjan jatkumista: "Tämä on hieman pelottavaakin"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat