Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Todistitko Tanskan ihmettä tai Espanjan kauneutta? Kerro Yle Olohuoneelle paras EM-muistosi ja osallistu Futiskesä-lähetykseen!

Yle Olohuoneessa vietetään Futiskesän superviikonloppua 12.–14.6. Perjantaina 12. kesäkuuta TV2:ssa ja Areenassa nähdään katsojien toiveilta, jossa nautitaan EM-historian ikimuistoisimmista hetkistä.

jalkapallo
Futiskesä Espanja 2008
All Over Press / REX Features

Olitko paikan päällä Göteborgissa todistamassa Tanskan jättiyllätystä? Vai oletko sattumoisin kaivannut Zinedine Zidanen taituruutta?

Entä muistatko, kun Espanjan miehet dominoivat jalkapallomaailmaa? Tai kun Marco van Basten ja Hollanti maalasivat Euroopan oranssiksi?

Saksa on hallinnut naisten EM-nurmia, joilla Suomellakin on osansa. Kaipaatko kenties Inka Gringsin maaleja kesältä 2005? Tai Hollannin ja Tanskan värikästä loppuottelua kolmen vuoden takaa?

Yle Olohuoneen Futiskesä-lähetysten toiveilta nähdään TV2:ssa ja Areenassa suorana perjantaina 12.6. kello 18.30–22. Mukaan lähetykseen poimitaan jalkapallon EM-historian mehukkaimmat hetket.

Myös Suomen EM-karsintapelejä ja maaottelumuistoja voi ehdottaa. Suomi-futiksen kohokohtia tunnelmoidaan Futiskesän lähetyksessä lauantaina 13.6.

Kerro alla olevalla lomakkeella Yle Olohuoneen Futiskesän väelle EM-toiveesi ja -tarinasi tai ehdota hienoa hetkeä suomalaisesta jalkapallosta. Muistosi voidaan poimia mukaan Yle Olohuoneen Futiskesä-lähetyksiin 12.–14.6.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat