Hyppää sisältöön

Olli, Ruuska, Mäkäräinen, Jallow, Määttä ja Aalto nostivat Urheiluluurin – keskiviikkona jatkuu

Avausjakson aikana paini, pesäpallo, ampumahiihto, uinti, jääpallo, mäkihyypy ja toivelevyt olivat esillä Yle Puheen uutuusohjelmassa. Seuraavat aiheet täyttävät eetterin keskiviikkona.

Kuva: Yle

Viime viikolla Petra Olli pohti painiuransa jälkeisiä tulevaisuuden näkymiä, Perttu Ruuska kertoi jokeripaidan vaihtumisesta lukkarin töihin ja Kaisa Mäkäräinen vastasi Nostalgiaviikonlopun yleisökysymyksiin.

Mimosa Jallow kuvaili uintitreenien arkea poikkeusaikana ja Tuomas Määttä kertoi tunnelmistaan kolminkertaisena Ruotsin jääpallomestarina sekä kauden parhaana pelaajana. Antti Aalto kertoi puolestaan näkemyksensä Janne Väätäisestä uutena mäkihypyn päävalmentajana.

Ensimmäisen Urheiluluurin musiikkitoiveissa ääneen pääsivät Taikakuu, Battle Beast, Apulanta, Dj Ötzi, Seinabo Sey, Ruudolf ja Vesala.

Urheiluluurissa 2/5 uudet vieraat

Keskiviikkona Urheiluluuriin odotetaan seitsemää uutta puhelinvierasta äänilevytoiveineen. Lähetys on suora ja sen vuoksi etukäteen ei paljasteta, ketkä ovat mukana ja mitä urheilumuotoja käsitellään. Suoran lähetyksen aikana voi tapahtua yllätyksiä ja sisältö muuttua eri syistä lennosta kesken lähetyksen.

Iltapäivän aikana kuitenkin kuullaan seitsemän vieraan kevättunnelmien lisäksi myös heidän toivebiisinsä. Lisäksi yleisöä kutsutaan mukaan uudella interaktiivisella osuudella, jonka lisätiedot kerrotaan huomenna.

Urheiluluuri 2/5 Yle Puheessa ke 6.5.-20 klo 15.02-16.00 + 16.13-17.00

Lue myös: