Lasten ja nuorten jalkapallokausi käyntiin kesäkuussa

Sarjatoiminta käynnistyy sarjakohtaisesti viikosta 24 alkaen.

urheilu
Nuorten jalkapallo-ottelu. Keltapaitainen tuomari vasemmalle. Kentällä sini-ja valkoasuisia pelaajia.
Petra Haavisto / Yle

Suomen Palloliitto käynnistää nuorten valtakunnallisten sekä kaikkien alueellisten sarjojen toiminnan kesäkuussa. Sarjatoiminnan aloittamiseen liittyy luonnollisesti myös avoimia kysymyksiä, joita valmistellaan liitossa.

Palloliiton nettisivujen mukaan sarjatoiminta käynnistyy viikosta 24 alkaen (8.6.). Sarjat on tarkoitus saada käyntiin joustavasti.

– Tavoitteena on mahdollistaa hyvä ja täysipainoinen sarjakausi kaikille joukkueille, Itäisen alueen kilpailupäällikkö Veijo Vainikka valotti Palloliiton nettisivuilla.

– Sääntöjen ja määräyksien osalta pitää vielä tehdä päätöksiä, että missä asioissa ja miten voidaan joustaa. Pitää miettiä, miten toimitaan, jos joukkueissa todetaan koronatartuntoja. Lisätietoja saamme julkaistua toukokuun aikana. Valmistelemme ja julkaisemme myös skenaariot tilanteisiin, joissa sarjaa ei voida pelata otteluohjelman mukaisesti,

Kaikkien sarjojen ja joukkueiden alkuperäiset ilmoittautumiset ovat voimassa automaattisesti, mutta sarjailmoittautuminen on vielä jonkin aikaa mahdollista perua. Määräaikaan tehdystä ilmoittautumisen perumisesta ei joukkueelle aiheudu mitään taloudellisia sanktioita.

Lue lisää aiheesta Palloliiton nettisivuilta (siirryt toiseen palveluun).

Lue myös:

Veikkausliiga käynnistyy heinäkuun alussa – tavoite pelata samoin kuin viime vuonna

Jalkapallon Kansallinen liiga käynnistyy 13. kesäkuuta, ylä- ja alaloppusarjat jäävät pois: "Jos joukkueessa on koronatartunta, peli siirretään varaviikonlopuille"

Lähteet: Palloliiton nettisivut

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat