Suora

  • Kalevan kisat
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Mediatiedot: UFC-ottelijat saattavat menettää palkkionsa ottelutapahtuman koronavirustoimien kritisoimisesta

Lähteiden mukaan ottelijat saattavat menettää osittain tai kokonaan palkkionsa koronavirustoimien julkisesta kritisoimisesta.

urheilu
GettyImagesUFC
Tony Ferguson ja Justin Gaethje kohtasivat lauantain ja sunnuntain välisenä yönä UFC-illan pääottelussa.Getty Images

Vapaaottelujätti UFC:stä tuli Suomen aikaa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä ensimmäinen suuri urheiluorganisaatio, joka on jatkanut kilpailutoimintaansa Yhdysvalloissa.

UFC-ilta järjestettiin Floridan Jacksonvillessä, ja pääottelussa Justin Gaethje kukisti Tony Fergusonin teknisellä tyrmäyksellä kevytsarjassa. Otteluilta järjestettiin ilman yleisöä.

Ainakin Reuters (siirryt toiseen palveluun), ESPN (siirryt toiseen palveluun) ja Yahoo Sports uutisoivat, että ottelijoiden oli allekirjoitettava sopimus, jonka mukaan he saattavat menettää kokonaan tai osittain palkkionsa ja bonuksensa otteluillan terveyteen ja turvallisuuteen liittyvien koronavirustoimien julkisesta kritisoimisesta. Reuters, ESPN ja Yahoo kertoivat nähneensä kyseiset sopimuspaperit.

UFC-pomo Dana White kertoi Yahoolle (siirryt toiseen palveluun), että rangaistuksia saattaa tulla vain, jos ottelija väittää asioita, jotka eivät pidä paikkaansa.

Lue myös:

Pitkä voittoputki katkesi UFC:ssä – raskaansarjan taisto ohi alle 20 sekunnissa

ESPN: Vapaaottelija Ronaldo Souza vetäytyi UFC-illasta koronavirustartunnan takia

Pelottavan tyrmäystappion kokenut Teemu Packalén pelkää liekin sammuneen – miettii tulevaisuuttaan rauhassa: "Jos se maksaa minulle UFC-sopimuksen verran, niin sitten maksaa"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat