Kaleva: Lentopallon Baltian liiga "ottaa aikalisän" – ylikansallinen sarja koronakeväänä jäihin

lentopallo
Lentopallon yleiskuva
Tomi Hänninen

Suomen, Viron ja Latvian yhteinen miesten lentopalloliiga ei toteudu ainakaan kaudella 2020–21. Koronaviruksen myllerryksessä suunnitelma Baltian liigasta on laitettu jäihin, kertoo Kaleva (siirryt toiseen palveluun).

Kolmen maan lajiliitot tutkivat mahdollisuutta ylikansallisen sarjan käynnistymisestä jo ensi kaudella.

– Baltian liigaa ei pelata tulevalla kaudella minkään yhteisen sarjan muodossa, Suomen lentopalloliiton toimitusjohtaja Seppo Siika-aho vahvistaa.

Kansallisen pääsarjan korvannut Baltian liiga olisi ollut kotimaisille liigaseuroille liian arvaamaton muutos.

– Baltian liiga -asiassa on ollut ihan pakko ottaa aikalisä. Nyt on hyvin vaikea katsoa kovin pitkälle tulevaisuuteen. Tällä hetkellä on tärkeintä saada pidettyä kaikki kotimaan liigajoukkueet mukana tässä vaikeassa tilanteessa, Siika-aho lisää.

Lue lisää:

Koronaviruspandemia riepottelee pahasti Lentopalloliittoa – "On mahdollista, että jossain päin laitetaan hanskat naulaan”

Savo Volleyn seurapomo punnitsee suunnitteilla olevaa lentopallon Baltian sarjaa: "Jos se tuo pelkästään kuluja eikä mitään hyötyjä, en näe sitä järkevänä"

Lentopalloliitto suunnittelee miesten Mestaruusliigan lopettamista – kehitteillä uusi "Baltian liiga" Viron ja Latvian kanssa

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat