Suora

  • FIFA 21: Nordic Invitational
  • Heikki Nivan on valittava: Snookerammattilainen tai voimisteluvalmentaja
  • Urheiluruutu

Valioliigan jatkuminen lykkääntymässä vielä viikolla

Brittimedian mukaan Englannin Valioliigaa ei jatketa vielä 12. kesäkuuta.

Englannin Valioliiga
Valioliigan pallo
Valioliigan jatkoa pohditaan yhä.Getty Images

Jalkapallon Englannin Valioliigan kauden jatkumisesta on käyty tiivistä keskustelua viime päivinä. Tähän saakka mahdolliseksi jatkumisajankohdaksi on esitetty kesäkuun 12. päivää, mutta nyt pelien pyörähtäminen käyntiin näyttää viivästyvän.

Pelaajat ovat olleet huolissaan terveydestään ja valmentajat ovat halunneet enemmän harjoitteluaikaa ennen kauden jatkumista. Muun muassa Daily Telegraph (siirryt toiseen palveluun)ja Independent (siirryt toiseen palveluun)kertovat verkkosivuillaan, että kausi jatkuisikin näillä näkymin aikaisintaan 19. kesäkuuta.

Osa seuroista on ollut valmiita pelaamaan jopa puolueettomilla kentillä, joten suurin huoli on tällä hetkellä pelaajien terveys. Joukkueiden kapteenit haluavat lisää tietoa siitä, miten esimerkiksi ryhmäharjoittelu toteutetaan.

Valioliigan seuroille saattaa hellitä lupa palata pienryhmäharjoituksiin ensi viikolla tiukoin varotoimin. Esimerkiksi taklaukset ja muu fyysinen kontakti on alkuvaiheessa kielletty.

Valioliigan kausi on ollut keskeytyksissä koronaviruksen takia 13. maaliskuuta lähtien. Kausi jatkunee suljettujen ovien takana.

Lue myös:

Roy Hodgson, 72, kuuluu riskiryhmään, mutta Valioliigan kautta aikojen vanhin valmentaja on valmis töihin, kun kutsu käy: "Minulla ei ole lainkaan epäilyksiä"

"Jalkapallosta ei pitäisi edes puhua" – otteluiden alkaminen huolestuttaa monia Valioliigapelaajia

Valioliigan pelaajilla edessä tiukat varotoimet harjoituksissa – taklaukset kielletty ja jopa kentän nurmikko desinfioidaan

BBC: Englannin Valioliigan seurat joutuvat maksamaan tv-yhtiöille jopa 390 miljoonaa euroa

"Äärimmäisen tylyä", jos Liverpool ei saisi mestaruutta – Manchester United -suuruus puolustaa verivihollista

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat