Suora

  • Urheiluruutu

NBC: Lauri Markkasen sopimusneuvottelut kertovat Bullsin uuden johdon käsityksen suomalaisen arvosta

Chicago Bullsissa puhaltavat nyt uudet tuulet.

NBA
Lauri Markkanen
Lauri Markkasen arvostus Chicagossa on nousussa. Getty Images

Chicago Bullsin uusi seurajohto paljastaa käsityksensä Lauri Markkasen arvosta heti, kun NBA-koripalloliigan pelien jatkoaikataulu on tiedossa, kirjoittaa NBC Sports Chicagon koripallotoimittaja K.C. Johnson vastauksessaan lukijakysymyksiin.

– Saamme pian tietää, mitä nykyjohto ajattelee hänen arvostaan. Kun NBA:n kalenteri on lyöty lukkoon, hän voi tehdä kesätauon aikana jatkosopimuksen tulokassopimukseensa. Koska Bulls myi Jimmy Butlerin osin häneen, hänen edustajansa pyytävät paljon. Koska hän taantui loukkaantumisten häiritsemällä kaudella, uusi johto yrittää tehdä kohtuullisen sopimuksen, Johnson kirjoittaa.

Markkasen tulokassopimus kattaa vielä ensi kauden, josta hän tienaa 6,7 miljoonaa dollaria.

Chicago Bullsin uusi general manager Marc Eversley sanoi NBC:n toukokuun alussa julkaisemassa haastattelussa haluavansa tietää, miksi Markkanen taantui koronapandemian takia keskeytyneellä NBA-koripallokaudella.

– Minusta oli mielenkiintoista, että Eversley mainitsi useita kertoja haluavansa kaivaa esiin syyt, miksi Markkanen taantui jonkin verran viime kaudella. Minusta se vihjaa, että hän ymmärtää Markkasen arvon, Johnson kirjoittaa.

Lue myös:

Viime vuodet pohjamudissa rämpineessä Chicago Bullsissa kääntyy uusi lehti – liettualainen urheilutoimenjohtaja pelastamaan seuraa

Lauri Markkasen tilanne näyttää vihdoin paremmalta – Hanno Möttölä uskoo, että Chicagon uusi pomo pistää heti tuulemaan: "Laurista ei luovuta ilman raskasta syytä"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat