Suora

  • Koruja juhliin ja mielenosoituksiin

Yllätysveto pesäpallossa – Tahkon pelinjohtaja jättää tehtävänsä ennen kauden alkua

Pasi Kokkonen teki viime syksynä kahden vuoden sopimuksen Tahkon kanssa.

pesäpallo
Pasi Kokkonen
Pasi Kokkonen pelasi Kouvolan Pallonlyöjissä vuonna 2015.Tomi Hänninen

Viime syksynä Hyvinkään Tahkon pelinjohtajana kahden vuoden sopimuksella aloittanut Pasi Kokkonen, 43, jättää tehtävänsä ennen Superpesis-kauden alkua.

Uransa ensimmäistä kertaa edustusjoukkueen pelinjohtajan tehtäviin hypännyt Kokkonen kertoo asiasta itse Facebookissa. Hänen mukaansa sopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Tahkon miesten Superpesiksen toimitusjohtaja Miika Rantatorikka vahvistaa tiedon Yle Urheilulle, mutta hän ei halua avata sopimuksen purun taustoja sen tarkemmin.

– Kyllä se pitää paikkansa. Hyvinkään Tahko ja Pasi Kokkonen ovat purkaneet eilen Kokkosen pelinjohtajasopimuken yhteisymmärryksessä, Rantatorikka sanoo Yle Urheilulle.

– Minulla ei ole asiaan muuta kommentoitavaa.

Rantatorikan mukaan ei ole vielä tiedossa, kuka ottaa Kokkosen paikan pelinjohtajana. Hän toivoo, että uuden pelinjohtajan suhteen saadaan ratkaisu mahdollisimman nopeasti.

Miesten Superpesis-kauden tarkkaa aloituspäivää ei ole vielä kerrottu, mutta naisten Superpesiksessä pallo nousee ilmaan 12. kesäkuuta.

43-vuotias Kokkonen edusti pelaajaurallaan miesten Superpesiksessä Joensuun Mailaa, Kiteen Palloa, Hyvinkään Tahkoa ja Kouvolaan Pallonlyöjiä. Hän voitti Superpesiksen etenijäkuninkuuden vuonna 2009 ja pelasi seitsemän kertaa pesäpallon Itä-Länsi-ottelussa.

Lue myös:

Pesäpallouransa kertaalleen lopettanut Emma Körkkö palaa Kirittäriin pitkällä sopimuksella

Naisten Superpesis-kausi alkaa 12. kesäkuuta – miesten kauden aloituspäivämäärää joudutaan vielä odottamaan

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat