Suora

  • "Äiti, anna mä menen": Mikael Hagelstam muutti 13-vuotiaana ulkomaille tanssin vuoksi eikä välitä, kun virolaisvalmentajat huutavat hänen tuhlaavan vanhempiensa rahoja
  • Urheiluruutu

"Robin on Suomen lahjakkaimpia käsipalloilijoita" – Granlund siirtyy GrIFK:n riveihin

Robin Granlund on kuulunut A-maajoukkueen vakiomiehistöön vuodesta 2017 lähtien.

käsipallo
Robin Granlund.
Robin Granlund.Tomi Hänninen

Käsipallon SM-liigajoukkue GrIFK vahvistaa rivejään, kun 21-vuotias maajoukkuemies Robin Granlund siirtyy Dickenistä Kauniaisiin.

Granlund on pelannut uransa aikana 100 SM-ottelua, joissa 208-senttinen ja 102-kiloinen pelimies on tehnyt 258 maalia. Hän on kuulunut A-maajoukkueen vakiomiehistöön vuodesta 2017 lähtien.

– Olen päässyt kehittymään Dickenissä juniori-iästä saakka, mutta nyt oli hyvä hetki vaihtaa maisemaa ja saada uusia haasteita. Valmentaja Mikael Källmanin osaaminen varmasti kehittää minua pelaajana, Granlund kommentoi GrIFK:n tiedotteessa.

– Nyt haluan kehittyä pelaajana Suomessa mutta jos tulevaisuudessa ilmaantuu jokin mielenkiintoinen mahdollisuus ulkomailla niin olen kyllä valmis yrittämään, Granlund jatkoi.

GrIFK:n päävalmentaja Källman luonnehtii Granlundia huippuosaajaksi, jonka monipuolista osaamista voidaan hyödyntää monilla eri tavoilla.

– Robin on Suomen lahjakkaimpia käsipalloilijoita, ja hänellä on vielä valtavasti kehityspotentiaalia. Hän pystyy omaksumaan joukkueen pelitavan ja tuo meille heittovoimallaan ulottuvuutta, jota meiltä on puuttunut. 208-senttinen pelaaja on kiva laittaa puolustuspäähän ja erikoistilanteissa hänestä tulee olemaan paljon iloa, Källman iloitsi.

Lue myös:

Käsipallojoukkue Riihimäen Cocks vaihtaa päävalmentajaa – puheenjohtaja lehdelle: "Ei viitsitä enää katsoa tällaista pelleilyä"

Cocksin ja maajoukkueen tähtipelaaja Nico Rönnberg suuntaa Ranskan liigaan: "Joukkue on halunnut minut jo kaksi vuotta"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat