Suora

  • Kuninkaallisten ja julkkisten korut
  • Elävä arkisto esittää

Pulliainen korvaa Tanskasen Kempeleen pelinjohtajana

Viime kesänä Kempeleen Kiriä luotsannut Petri Pulliainen toimii tulevalla kaudella joukkueen pelinjohtajana.

pesäpallo
Petri Pulliainen, Haminan Palloilijat 2018
Petri Pulliainen on aiemmin urallaan toiminut muun muassa Haminan Palloilijoiden pelinjohtajana.Tomi Hänninen

Kempeleen Kirin pelinjohtajana tulevalla kaudella toimii Petri Pulliainen. Viime kesän viimeisissä peleissä KeKiä luotsannut Pulliainen korvaa syksyllä Kempeleen vastuuvalmentajaksi siirtyneen Jussi-Pekka Tanskanen, jonka sopimus purettiin aiemmin tällä viikolla. Tanskanen jätti seuran koronatilanteen tuoman terveysriskin vuoksi.

– Petrillä on kokemusta joukkueesta, joten ei mene turhaa aikaa pelaajiin ja valmennustiimiin tutustuessa. Tilanne on ollut viime aikoina kiperä, Kempeleen manageri Sami Saloranta kommentoi seuran tiedotteessa.

Valmennustiimissä jatkavat Ilkka Hirvonen ja Jere Lehto.

– Ilkan kanssa olemme jo asiasta soitelleet. Tunnemme Imatralta hyvin ja meillä on yhtenevä näkemys pesäpallosta ja siitä miten vastuu jaetaan Kirissä. Haalarit päälle ja käydään töihin, Pulliainen sanoi.

Lue myös:

Miesten superpesisjoukkue Kempeleen Kirin pelinjohtaja jätti tehtävänsä koronavirusriskin takia: "Terveysasioihin liittyen en pysty hoitamaan tehtäviäni"

Koronaviruspandemia myllersi Superpesiksen sarjajärjestelmän, josta ei yksikään putoa, mutta kaikkia joukkueita ei välttämättä kohdata – seuroilta löytyy kiitosta ja ymmärrystä

Kaikki miesten Superpesis-seurat leikkaavat palkkoja myös pelikauden ajalta − muutamat pelaajat pohtivat osallistumistaan

Lähteet: Kempeleen Kirin tiedote

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat