Suora

  • DreamHack Masters Spring 2020
  • Urheiluruutu

"Tämä virus on vakava asia" – Entinen NBA:n tähtisentteri Patrick Ewing sairaalaan

NBA:ssa 1980- ja 1990-luvuilla loistanut Patrick Ewing on eristettynä sairaalassa.

NBA
Patrick Ewing kuvassa
Koronavirus piinasi Patrick Ewingiä. AOP

NBA-koripalloliigan 1980- ja 1990-luvun tähtipelaajiin kuulunut Patrick Ewing on joutunut sairaalahoitoon koronavirustartunnan takia. Ewing, 57, on kaksinkertainen olympiavoittaja ja koripalloilun Hall of Famen jäsen. Hän valmentaa nykyisin Georgetownin yliopiston joukkuetta.

– Tämä virus on vakava asia, eikä sitä pidä ottaa kevyesti. Kannustan kaikkia pysymään turvassa ja pitämään huolta itsestään sekä rakkaimmistaan, Ewing tiedotti.

Georgetownin yliopisto kertoi, että Ewing on eristettynä sairaalassa.

Ewing voitti olympiakultaa 1984 yliopistopelaajista kootussa joukkueessa ja uudelleen 1992 osana Yhdysvaltain Dream Teamia, joka oli ensimmäinen NBA-tähdistä koottu Yhdysvaltain olympiajoukkue. Hän pelasi 17 kautta NBA:ssa, ja hänet valittiin 11 kertaa liigan tähdistöotteluun.

Lue myös:

Ex-joukkuekaveri tyrmää Michael Jordanin väitteet itsestään – "Hän sanoo, että olin vasikka, mutta 35 vuotta myöhemmin hän kertoo nähneensä joukkuekaverinsa huoneessa kokaiinia"

Lähteet: NBA harkitsee kauden jatkamista Disney Worldissa

NBA-pelaaja kammoaa sarjan käynnistymistä koronaviruksen aikakaudella: "Olen yhä peloissani, enkä haluaisi antaa sille valtaa" – tauko venynee kesäkuulle

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat