Suora

  • Digital Racing eSM 2020 -karsintasarja, 5. osakilpailu
  • "Uskalla olla oma itsesi!" - lukihäiriö ja ADHD eivät ole estäneet Ronja Savolaista matkalla olympia- ja MM-menestykseen
  • Urheiluruutu

NBA suunnittelee jatkavansa kautta heinäkuun lopulla – Lauri Markkasen Chicagon kohtalo auki

Yksityiskohtaista suunnitelmaa NBA:n pelien jatkumisesta odotetaan ensi viikonloppuna.

NBA
Lauri Markkanen
Lauri Markkasen Chicagon pelaaminen enää tällä kaudella on vielä epävarmaa.Steven Ryan/Getty Images

Koripalloliiga NBA vahvistaa, että se on aloittanut alustavat keskustelut Disneyn kanssa liigan pelien jatkumisesta Disney World -teemapuistossa Orlandossa. Pelit olisi alustavien suunnitelmien mukaan tarkoitus pelata ESPN:n urheilukompleksissa. Aloitusajankohdaksi on kaavailtu NBA:n tiedottajan Mike Bassin mukaan heinäkuun loppua.

Bassin mukaan kompleksi toimisi yhtenä paikkana, jossa pelattaisiin, harjoiteltaisiin ja asuttaisiin. 89 hehtaarin kokoisessa urheilukompleksissa Disney Worldissa on kolme areenaa ja laajat majoittumismahdollisuudet.

– Meidän prioriteettina on huolehtia kaikkien mukana olevien terveydestä ja turvallisuudesta. Työskentelemme asiantuntijoiden ja viranomaisten kanssa kattavista ohjeistuksista, joilla voimme varmistaa sopivat lääketieteelliset protokollat ja suojaukset, Bass kuvailee. (siirryt toiseen palveluun)

Lauri Markkasen edustama Chicago Bulls on itäisessä konferenssissa 11. sijalla, kun joukkueella olisi jäljellä 17 runkosarjaottelua. Kahdeksan parhaan joukkueen pudotuspelipaikkaan on matkaa jo kahdeksan voiton verran.

Vielä on epäselvää, pelataanko NBA:ssa runkosarja loppuun vai jatketaanko kautta suoraan pudotuspeleillä.

NBA pohtii ESPN:n mukaan parhaillaan yksityiskohtaisempaa suunnitelmaa jatkaa kautta. Alustaviin suunnitelmiin lukeutuu ESPN:n mukaan pelaajien kutsuminen kahdeksi viikoksi seurojen kotipaikkakunnille, yhdestä-kahteen viikkoa yksilöharjoituksia seurojen tiloissa. Viimeisenä vaiheena on kahden-kolmen viikon harjoitusleiri.

ESPN:n mukaan NBA-seurojen on tarkoitus saada ensi perjantaina yksityiskohtaisempaa tietoa peliaikatauluista ja -suunnitelmista.

Lue lisää:

Lähteet: NBA harkitsee kauden jatkamista Disney Worldissa

Pelaaja-agenteilla ja seurajohtajilla halua jättää NBA-kausi kesken – "Mistä niitä tuloja nyt tulee?"

Lauri Markkasen tilanne näyttää vihdoin paremmalta – Hanno Möttölä uskoo, että Chicagon uusi pomo pistää heti tuulemaan: "Laurista ei luovuta ilman raskasta syytä"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat