Suora

  • Urheiluruutu

Franz Beckenbauer näyttäytyi katsomossa – "Bayern erittäin vahvassa vedossa"

Jalkapallon Saksan Bundesliigaa pelataan, mutta tyhjille katsomoille.

jalkapallo
Franz Beckenbauer kuvassa
Franz Beckenbauer hehkutti Bayern Münchenin esitystä. AOP

FC Bayern Münchenin jalkapallojoukkueen kunniapuheenjohtaja Franz Beckenbauer näyttäytyi lauantaina katsomossa, kun Bayern löylytti kotikentällään Eintracht Frankfurtin 5–2. Ottelu oli suljettu yleisöltä, mutta 74-vuotias Beckenbauer seurasi ottelua stadionilla Bayernin toisen kunniapuheenjohtajan Uli Hoenessin seurassa.

– Bayern on erittäin vahvassa vedossa, mutta frankfurtilaisetkin pelasivat erittäin hyvin. Näissä oloissa, ilman katsojia ja tunnelmaa, tämä oli erinomainen jalkapallopeli. Onnittelut molemmille joukkueille. Tämä oli todellakin erittäin, erittäin hyvää jalkapalloa, Beckenbauer kommentoi ottelua Süddeutsche Zeitungin mukaan.

Beckenbauerin on epäilty syyllistyneen korruptioon, kun Saksa hänen johdollaan haki kesän 2006 MM-kisoja. Viime kesänä oikeusprosessi päättyi hänen osaltaan, eikä häntä velvoitettu oikeuteen, koska hänen terveydentilansa katsottiin estävän sen.

Tästä Beckenbauer ei puhunut lauantaina, mutta sanoi kannattavansa Saksan jalkapalloliigan päätöstä aloittaa pelit uudelleen.

– Olen sitä mieltä, että tämä on kunnossa, kunhan kaikki pitävät kiinni säännöistä. Jalkapallofaneille tämä ei ole täysin tyydyttävää, koska stadionille ei pääse. Pelaajien suoritusten suhteen tässä ei ole eroa, Beckenbauer sanoi.

Lue myös:

Leverkusen nappasi tärkeän päänahan 13 000 pahvikatsojan edessä – Niklas Moisanderille ja Werder Bremenille vihdoin helpotusta

Kommentti: Kriittinen viesti jäi tuhansien pahvifanien varjoon – jalkapallokannattajien ääni kuuluu Saksassa ilman katsojiakin

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat