Suora

  • "Äiti, anna mä menen": Mikael Hagelstam muutti 13-vuotiaana ulkomaille tanssin vuoksi eikä välitä, kun virolaisvalmentajat huutavat hänen tuhlaavan vanhempiensa rahoja
  • Urheiluruutu

Mestikseen nostettu Kiekko-Espoo julkaisi uuden päävalmentajansa – "Tuunanen omaa potentiaalin kehittyä huippuvalmentajaksi"

Kiekko-Espoo on nimittänyt kauden 2020–2021 päävalmentajaksi Janne Tuunasen.

urheilu
Hermeksen valmentaja Janne Tuunanen johdatti joukkueen Mestiksen runkosarjan voittoon 2018-19.
Janne Tuunanen johdatti Hermeksen Mestiksen runkosarjan voittoon kaudella 2018-19Ville Viitamäki / Yle

Janne Tuunanen siirtyy espoolaisjoukkueen päävalmentajaksi Mestis-seura Kokkolan Hermeksestä, jossa hän ehti toimia vastuuluotsina kahden edelliskauden ajan. Tätä aiemmin Tuunanen on toiminut pitkään espoolaisen jääkiekon parissa valmentaen muiden muassa Espoon Bluesin C- ja B-ikäluokkia.

38–vuotias Tuunanen on kunnostautunut aiemmin nuorten valmentajana; kauden 2011–2012 päätteeksi Tuunanen palkittiin C-nuorten vuoden valmentajana Joe Wirkkunen –palkinnolla, ja kolme vuotta myöhemmin hänet valittiin B-nuorten vuoden valmentajaksi.

– Janne on työteliäs ja omaa potentiaalin kehittyä huippuvalmentajaksi isompiin ympyröihin. Uskon juuri tässä kohtaa Kiekko-Espoon ja Jannen polkujen tukevan toinen toistaan matkalla myös molempien omiin tavoitteisiin, Kiekko-Espoon urheilutoimenjohtaja Kim Hirschovits sanoo.

– Tuunasen ihmis- ja pelaajatuntemus ovat arvokkaita lisiä joukkueellemme ensimmäiseen Mestis-kauteemme lähdettäessä. Jannen tapa toimia istuu hyvin Kiekko-Espoon arvoihin ja espoolaisen jääkiekon kehitystyöhön.

Kiekko-Espoon tuore pääluotsi on innoissaan uudesta haasteesta espoolaisjoukkueen peräsimessä.

– Espoo on tärkeä paikkakunta suomalaisen jääkiekon kannalta. On tärkeää, että meillä on hyvä edustusjoukkue, jonka kautta voimme tarjota Suomen suurimpana jääkiekkoseurana kehityspolun nuorille loppuun asti, toteaa Tuunanen.

Lue lisää:

Kiekko-Espoo nousee kabinettipäätöksellä Mestikseen

Lähteet: K-Espoon tiedote

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat