Suora

  • Urheiluruutu

Katso suorana: ENCE ja Elias "Jamppi" Olkkonen aloittavat pelinsä DreamHackissa – vastassa iso paha Na'Vi

Yle esittää ENCEn ja Natus Vinceren välisen huippuottelun suorana Yle Areenassa ja Twitchissä kello 18.30 alkaen.

Counter-Strike: Global Offensive -turnaus
ENCE

Suomalaisen ENCEn pelit Counter-Strike: Global Offensiven suurturnauksessa DreamHack Mastersissa alkavat vihdoin tänään torstaina. Ottelu perinteikästä suurseuraa Natus Vincereä vastaan nähdään suorana Yle Areenassa ja Twitch.tv:ssä (siirryt toiseen palveluun) kello 18.30 alkaen.

Mielenkiinto ottelussa kohdistuu erityisesti Suomen parhaan CS:GO-tiimin tuoreimpaan hankintaan, huhtikuussa ENCEn kanssa sopimuksen solmineeseen Elias "Jamppi" Olkkoseen.

18-vuotias nuori osuja ei ole hävinnyt ENCEn paidassa vielä karttaakaan. Toisaalta Olkkonen on pelannut joukkueen kanssa vasta toistaiseksi neljä ottelua ja yhteensä viisi karttaa Elisa Invitational -turnauksessa. DreamHack Mastersin D-lohkossa vastassa on monta astetta kovempia jengejä.

Elias "Jamppi" Olkkonen,
DreamHack Masters Spring 2020 on Elias "Jamppi" Olkkoselle ensimmäinen kansainvälinen suurturnaus ENCEn paidassa.Asko Agge

Avausottelussa vastaan asettuva Natus Vincere on vuosikaudet kuulunut CS:GO-maailman ehdottomaan eliittiin. Tällä hetkellä ukrainalais-venäläinen tiimi on HLTV:n maailmanrankingissa sijalla kaksi. ENCE on parhaana täysin suomalaisena tiiminä saman listan 23:s.

Seuraa ENCEn ja Natus Vinceren välistä ottelua suorana Yle Areenassa, Twitch.tv:ssä (siirryt toiseen palveluun) tai tämän artikkelin kuvaa klikkaamalla. Suomenkielisestä selostuksesta lähetyksessä huolehtivat Teemu "wabbit" Hiilinen ja Laura "lapa" Kyntäjä.

Lue lisää:

DreamHack Masters näyttää, kääntyykö ENCEn suunta – Elias "Jamppi" Olkkonen: "Tätä varten on treenattu viime vuodet"

Toukokuu on Ylellä e-urheilun superkuukausi – suorana tuntikaupalla Counter-Strikea, PUBGia ja sim racingia

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat