Tikkurilan Tiikerit rohmusi ulkomailla pelanneita suomalaisia – "Tämä on hyppy uuteen"

Tiikerit hankki kokemusta hyökkäykseen ja puolustukseen.

salibandy
Salibandy yleiskuva
Tomi Hänninen

Miesten salibandyn pääasarjatasolla sarjapaikkansa säilyttänyt Tikkurilan Tiikerit hankki uusia pelaajia, kun hyökkääjät Teemu Suomalainen ja Kalle Laakso palaavat Suomeen Sveitsistä, puolustaja Teemu Kantanen Norjasta ja hyökkääjä Niklas Laurila Saksasta.

Puolustaja Janne Salonen saapuu EräViikingeistä ja on pelannut lähes 400 liigaottelua. Salosen ja yli 100 liigaottelua pelanneen Suomalaisen odotetaan tuovan kokemusta Tiikereihin.

– Tämä on hyppy uuteen. Toimintatavat ovat varmasti erilaiset kuin EräViikingeissä, jossa vietin seitsemän vuotta. Innolla kohti tulevaa. Nuori potentiaalinen joukkue, rakennusvaihe menossa. Katsotaan, kuinka paljon saadaan joukkueesta irti tänä vuonna. Uskon, että tulee hyvä kausi, Salonen kertoi Tiikereiden tiedotteessa.

Lisäksi Tiikerit hankki 1. divisioonan Kirkkonummi Rangersista maalivahti Jens Beijarin ja nosti A-nuoristaan hyökkääjä Emil Kallion.

Tiikereillä on kasassa 24 pelaajasopimusta.

– Ryhmä on tietoisesti edellistä kautta kapeampi, mutta kilpailutilanne on korkeampi. Jokaiselle pelipaikalle löytyy laadukkaita vaihtoehtoja. Saimme mukaan liigatasolla jo onnistuneita pelaajia ja nuoria tavoitteellisia, eteenpäin pyrkiviä urheilijan alkuja, Tiikereiden päävalmentaja Miro Mäkelä totesi.

Lue myös:

Kaksi salibandymaajoukkueen pelaajaa altistui koronavirukselle pienryhmäharjoituksissa – jättävät maajoukkueleirin väliin

Salibandyn MM-kotikisojen järjestäminen selviää vasta syyskuussa

Miehet ja naiset saman brändin alle – salibandyn pääsarjat muuttuvat F-liigaksi

Mysteerilyhenne F-liiga jakaa salibandytähtien mielipiteet - "Ei solju minun suussani"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat