Suora

  • "Äiti, anna mä menen": Mikael Hagelstam muutti 13-vuotiaana ulkomaille tanssin vuoksi eikä välitä, kun virolaisvalmentajat huutavat hänen tuhlaavan vanhempiensa rahoja
  • Urheiluruutu

Petteri Forsell iski ensimmäisen osumansa uudessa seurassaan – Korona Kielcelle maukas vierasvoitto

Ottelu oli joukkueille ensimmäinen koronavirustauon jälkeen.

jalkapallo
Petteri Forssel
AOP

Petteri Forsell viimeisteli Puolan jalkapalloliigassa maalin, kun hänen edustamansa Korona Kielce nappasi 4–1-vierasvoiton Wisla Plockista.

Forsell vei joukkueensa 3–1-vierasjohtoon laukomalla maalitolpasta kimmonneen pallon verkon perukoille. Ottelua oli tuolloin pelattu 67 minuuttia. Suomalaispelaaja tuli seuraavalla minuutilla vaihtoon.

Ottelu oli joukkueille ensimmäinen koronavirustauon jälkeen.

Korona Kielce on 16 joukkueen sarjassa sijalla 14. Wisla Plockin sijoitus on 12:s. Molemmilla joukkueilla on takanaan 27 ottelua.

Puolan liiga jakautuu 30 kierroksen jälkeen ylä- ja alajatkosarjaan. Korona Kielce jäänee kahdeksan joukkueen alajatkosarjaan.

Forsell siirtyi Korona Kielceen helmikuussa, ja liigamaali on hänelle ensimmäinen uudessa seurassaan.

Lue myös:

Petteri Forsell uskoo, että suomalaisten EM-kisahuuma kasvaa vuodessa: "Aikuisena ihmisenä tajuan, että terveys on tärkeämpi kuin kaikki kisat"

EM-kisoihin hamuava Petteri Forsell hylkäsi rahakkaimmat tarjoukset: uusi seura löytyi tutusta sarjasta – "Hyvä sauma hommata kisapaikka"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat