Suora

  • Jalkapallon Italian cup, puolivälierä Atalanta - Lazio
  • Urheiluruutu
  • Jalkapallon Italian cup, puolivälierä Juventus - SPAL
  • Urheiluruutu
  • Jalkapallon Italian cup, Juventus - SPAL ja Atalanta - Lazio

Emil Ruusuvuori jättää SM-tenniksen väliin – pelaa Serbiassa "Itäisen Euroopan mestaruusturnauksessa"

Emil Ruusuvuori on kutsuttu mukaan Belgradissa pelattavaan turnaukseen, jossa on mukana useita maailmanlistalla sadan parhaan joukossa olevia pelaajia.

tennis
emil ruusuvuori
Emil Ruusuvuori.AOP

Tennislupaus Emil Ruusuvuori pääsee pitkästä aikaa kovatasoisiin peleihin, sillä hänet on kutsuttu Serbian Belgradissa kesäkuun toisella puoliskolla pelattavaan turnaukseen. Ruusuvuori ei näin ollen ole mukana 22.-28. kesäkuuta pelattavissa ulkokenttien SM-kisoissa. Asiasta kertoi Tennisliitto maanantaina.

Nimellä "Eastern European Championships" eli "Itäisen Euroopan mestaruusturnaus" kulkeva kutsuturnaus alkaa 15. kesäkuuta. Se pelataan lohkomuotoisena ja kestää vähintään 15 päivää. Tähän mennessä mukaan on vahvistettu useita maailmanlistan sadan parhaan joukossa olevia pelaajia, kärkinimenään rankingsijalla 23 oleva Dusan Lajovic. Ruusuvuori on maailmanlistalla sijalla 101.

– Kokonaisuudessaan tämä on loistava mahdollisuus päästä pitkästä aikaa kilpailemaan ja harjoittelemaan kovien pelaajien kanssa, Ruusuvuoren valmentaja Federico Ricci iloitsee piristyksestä koronaviruksen sotkeman kauden lomaan.

Lue lisää:

Jarkko Nieminen jatkaa Suomen huippulupaavan maajoukkueen kapteenina vuoteen 2023 – "Tavoitteena on päästä pelaamaan voitoista maailman parhaita vastaan"

Emil Ruusuvuorelle kevään piti olla loistava tilaisuus nostaa rankingiaan, mutta nyt turnauksia ei ole – kokemukset ATP-kisoista hyviä: "Yleisfiilis on paljon rennompi ja positiivisempi"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat