Suora

  • Ei nainen eikä mies - voimanostaja Emmeth Törrönen piti hylkäämisen pelossa sukupuoli-identiteettinsä salassa vuosia
  • Urheiluruutu

Suomen Urheiluliitossa alkavat yt-neuvottelut – lomautustarpeita selvitetään

Koronatilanne on vaikeuttanut merkittävästi Suomen Urheiluliiton toimintaa.

yleisurheilu
Yleisurheilu, kuvituskuva
Tomi Hänninen

Suomen Urheiluliitto (SUL) aloittaa yt-neuvottelut, jotka koskevat koko sen henkilöstöä. Neuvotteluissa kartoitetaan mahdollisia lomautustarpeita.

– Yt-neuvotteluiden taustalla on koronakriisin luoma poikkeustilanne, jonka takia työt liitossa tai liiton edellytykset tarjota työtä ovat tilapäisesti heikentyneet. Myös tapahtuma- ja myyntituotot ovat vähentyneet, SUL:n toimitusjohtaja Harri Aalto toteaa tiedotteessa. (siirryt toiseen palveluun)

SUL:n kuluvan vuoden tapahtumista Naisten kymppi ja nuorisoyleisurheilun Youth Athletics Games -tapahtuma on siirretty ensi vuoteen. Lisäksi yleisurheilun lajikarnevaalit on peruttu.

Kisakalenterissa merkittävimpiä tapahtumia ovat nyt Kalevan kisat elokuussa Turussa, Ruotsi-ottelu Tampereella syyskuussa ja Helsinki City Running Day -juoksutapahtuma pääkaupungin kaduilla lokakuussa.

– Liiton syyskesän ja syksyn tapahtumien järjestelyt jatkuvat täydellä teholla samalla, kun odotamme mitä valtioneuvosto linjaa loppukesän ja syksyn tapahtumien henkilömäärärajoituksista, Aalto sanoo.

Lue myös:

Neziri ja Korte saivat suorat lennot Osloon, jossa odottaa harvinainen 200 metrin aitajuoksu – "Helpottaa todella paljon"

Mystiset krampit pakottivat kävelijä Jarkko Kinnusen leikkauspöydälle – nyt hän käsipyöräilee kohti olympialaisia: "Sydän ei tiedä, mikä osa kehosta tekee töitä"

Julia Valtaselta komea ennätysparannus, nousi ikäluokkansa maailmantilastossa toiseksi – miesten ykkönen Toni Kuusela jätti kisan kesken

Lähteet: Suomen Urheiluliiton tiedotus

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat