Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliitto purkautuu – jatkaa toimintaansa kahdessa itsenäisessä liitossa

Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliitto purkautuu 31.12.2020 liiton tekemällä yksimielisellä päätöksellä.

ringette
Ringeten yleiskuvaa
AOP

Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliitto ry on päättänyt purkautua vuoden 2020 lopussa. Liitto päätti asiasta kevätkokouksessaan yksimielisesti.

Liiton toiminta jatkuu keskeytyksettä kahtena erillisenä yhdistyksenä, Suomen Kaukalopalloliittona ja Suomen Ringetteliittona.

Liiton tiedotteessa kerrotaan, että lajien yhteisellä liitolla tavoiteltiin aikoinaan synergiaetuja ja taloudellista tehokkuutta.

Kaukalopallon ja ringeten toiminnot osoittautuvat kuitenkin niin erilaisiksi, ja liiton hallintorakenne turhan monikerroksiseksi, ettei toivottua taloudellista hyötyä saavutettu.

Kaukalopallo- ja Ringetteliiton purkamisella tavoitellaan yksinkertaisempaa hallintorakennetta ja voimavarojen kohdistamista selkeämmin kaukalopallo- ja ringetteseuroille Suomessa.

Lue myös:

Pasi Kataja palaa ringettemaajoukkueen ruoriin

Suomen ringettelegendan uskomaton ura päättyi kuin seinään: “Oli vähän sellainen olo kuin minut olisi juuri jätetty”

Kuudessa lajissa maajoukkuetta edustanut Hanna Teerijoki, 56, palkittiin naisten jääpalloliigan parhaana pelaajana: "Jalka on nykyään aika raskas, mutta kunto selvästi riittää edelleen"

Suomi on ringeten maailmanmestari seitsemättä kertaa peräkkäin! Joukkueen konkari Anne Pohjola teki finaalissa kypärätempun: "Ei tähän todellakaan totu"

Lähteet: Kaukalopallo- ja ringetteliiton tiedote

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat