Vapaaottelutähti Conor McGregor ilmoitti jo kolmatta kertaa lopettavansa – viimeksi ura ehti olla tauolla kymmenen päivää

31-vuotias Conor McGregor ilmoitti Twitter-tilillään, että hänen uransa on tullut päätökseen.

vapaaottelu
Conor McGregor juhlii voittoa, Donald Cerrone pyyhkii taustalla verta kasvoiltaan.
Conor McGregor on otellut viimeksi tammikuussa.Getty Images

Irlantilainen vapaaottelija Conor McGregor, 31, on päättänyt lopettaa uransa. Urheilija kertoo ratkaisustaan omalla Twitter-tililllään.

Erikoiseksi ilmoituksen tekee se, että McGregor on jo kaksi kertaa aiemmin ilmoittanut, että ura on paketissa. Ensimmäisen kerran hän kertoi lopetuspäätöksestä vuonna 2016, silloinkin Twitter-tililllään. Toinen ilmoitus tuli viime vuoden maaliskuussa, jolloin lopetuspäätös pysyi voimassa vain kymmenen päivää.

Vielä aiemmin tällä viikolla McGregor julkaisi sosiaalisessa mediassa treenivideoita ja -kuvia.

McGregor myös ilmaisi vasta viime kuussa kiinnostusta otella useita eri vapaaottelijoita vastaan. Toukokuun lopussa hän sanoi ottavansa haasteen vastaan ja olevansa halukas ottelemaan brasilialaisen Anderson Silvan kanssa.

Edellisen kerran McGregor on otellut viime tammikuussa, jolloin hän palasi yli vuoden tauon jälkeen UFC-kehään näyttävästi. Irlantilainen kukisti yhdysvaltalaisen Donald Cerronen vain 40 sekunnissa.

Vuonna 2013 UFC:ssä aloittanut McGregor on saalistanut urallaan 22 voittoa ja kärsinyt neljä tappiota. Hän on saavuttanut kahden eri painoluokan, kevyensarjan ja höyhensarjan, mestaruuden.

Lue myös:

Mediatiedot: UFC-ottelijat saattavat menettää palkkionsa ottelutapahtuman koronavirustoimien kritisoimisesta

Conor McGregor kuittasi kymmeniä miljoonia dollareita 40 sekunnin työstä – "Tulin takaisin"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat