Paikallislehti vihjaa, ettei Markkasen Bulls ei vielä vaihtamassa floppivalmentajaa – pari ehdokasta silti olemassa Jim Boylenin tilalle

Chicago Bulls ei mahtunut NBA-liigaa kesällä jatkamaan yrittävän 22 kärkijoukkueen sakkiin.

Bullsin päävalmentaja Jim Boylen. Kuva: Andy Lyons / Getty Images

Suomalaispelaaja Lauri Markkasen seura Chicago Bulls on lukeutunut NBA-koripalloliigan tyvipäähän viime vuodet, ja kulunut koronaviruksen keskeyttämä kausi päättyi sekin seuran osalta tylysti.

Paikallislehti Chicago Sun-Timesin mukaan Bulls-fanit ovat jo saaneet tarpeekseen joukkuetta joulukuusta 2018 alkaen päävalmentaneesta Jim Boylenista, mutta urheilutoimintajohtoaan uusinut Bulls ei lehden mukaan kiirehdi voittoprosentilla 31,7 valmentaneen Boylenin lemppaamisessa.

Eikä kiirettä sinänsä olekaan, sillä Bulls ei palaa peliparketeille aikoihin.

– Haluamme käyttää aikaa, jotta saamme arvioitua tilanteemme läpikotaisin. Pidän kunnia-asiana, että päätökseni ovat harkittuja, huhtikuussa seuran uudeksi urheilutoimenjohtajaksi palkattu liettualainen ex-huippupelaaja Arturas Karnisovas muotoili medialle lauantaina.

Boylenin pestin pysyvyyden puolesta ei kuitenkaan kannattane suuria sijoittaa, ainakaan Sun-Timesin mukaan. Ja vaikka lähiaikoina ei valmentajan lähtöpasseja luetakaan, lehti tarjoilee lähteidensä nojalla jo parikin vaihtoehtoa uudeksi chicagolaisluotsiksi.

– Philadelphia 76ersin apuvalmentaja Ime Udoka on kärkiehdokas, ja Toronto Raptorsin apuvalmentaja ja entinen Bullsin apuluotsi Adrian Griffin on lähteiden mukaan myös kuvioissa, Sun-Times kirjoittaa.