Suora

  • E-jalkapallon Suomen cup
  • Urheiluruutu
  • Digital Racing eSM 2021
  • Kävelykyky meni ja futisunelma mureni - mutta Heidi Foxell löysi tiensä takaisin
  • Urheiluruutu

Koposen kolmoset upposivat jälleen – Bayern Münchenille selvä voitto "suomalaiskohtaamisessa"

Bayern München voitti Merlins Crailsheimin 110–79.

koripallo
Ulmin Andreas Obst yrittää estää Bayernin Petteri Koposen syöttöyritystä.
Ulmin Andreas Obst yrittää estää Bayernin Petteri Koposen syöttöyritystä. Getty Images

Petteri Koponen heitti yhdeksän pistettä, kun hänen seuransa Bayern München kukisti Merlins Crailsheimin 110–79 koripallon Saksan Bundesliigan lopputurnauksen "suomalaiskohtaamisessa". Crailsheimia valmentavat suomalaisveljekset Tuomas ja Joonas Iisalo.

Aloitusviisikossa ollut Koponen pelasi yli 21 minuuttia ja upotti viidestä kolme pisteen heitostaan kolme. Levypalloja Koposelle merkittiin kaksi ja koriinjohtavia syöttöjä neljä.

Bayernin paras pistemies oli Mathias Lessort 20 pisteellä. Voitto oli joukkueelle tärkeä, sillä Bayern aloitti lopputurnauksen häviämällä Ulmille 85–95.

Runkosarjassa hienosti pelannut ja neljänneksi sijoittunut Crailsheim joutui lopputurnaukseen vaikeasta tilanteesta, kun joukkueesta puuttuu neljä runkosarjan avainpelaajaa. Kolmelta on sopimus päättynyt ja yksi on loukkaantuneena. Crailsheim onkin hävinnyt molemmat ottelunsa lopputurnauksessa.

Bundesliigan lopputurnauksessa mukana olevat kymmenen joukkuetta asuvat kolme viikkoa samassa "koripallokuplassa" ja hotellissa Münchenissä. Seurat pelaavat joka toinen päivä -tahdilla ja muodostavat kaksi viiden joukkueen lohkoa, joista kummastakin neljä parasta etenee pudotuspeleihin.

Lue myös:

Bayern Münchenin valmennus herätteli välipäivänä tähtijoukkuetta – Petteri Koponen: "Oma peli saatava kulkemaan tai tulee taas turpiin"

Petteri Koposen heitto kulki – Bayernille silti shokkitappio Bundesliigan paluupäivänä

Tuomas Iisalon yllättäjäjoukkueen saumat satumaiseen kauden päätökseen sulivat: sarjan pienimmän budjetin joukkue menetti avainpelaajansa koronatauolla

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat