Bayern München selvisi säikähdyksellä – kohtaa Leverkusenin cupin finaalissa

Bayern München voitti Saksan cupin välierässä Eintracht Frankfurtin 2–1 (1–0).

jalkapallo
Robert Lewandowski.
Robert Lewandowski teki Bayernin voittomaalin.Getty Images.

Bayern München eteni jalkapallon Saksan cupin finaaliin, jossa se kohtaa Bayer Leverkusenin. Bayern München kukisti keskiviikon välierässä Eintrachrt Frankfurtin 2–1 (1–0).

Ensimmäistä jaksoa ylivoimaisesti hallinnut Bayern joutui toisella puoliajalla yllättäviin vaikeuksiin, kun Danny da Costa tasoitti ottelun 1–1:een 69. minuutilla. Vierasjoukkue Frankfurt oli muutenkin toisella puoliajalla huomattavasti vaarallisempi kuin ensimmäisellä.

Bayern kuitenkin korjasi tilanteen nopeasti. Robert Lewandowski vei Saksan suurseuran johtoon 75. minuutilla. Tilanne liputettiin ensin paitsioksi, mutta videotarkistus osoitti, että maali syntyi hyväksytysti.

Avausjaksolla Ivan Perisic vei Bayernin johtoon. Bayernilla oli muutama muukin lähes varmalta näyttänyt maalipaikka, mutta edes Lewandowski ei saanut silloin palloa maaliin.

Bayern München ja Lukas Hradeckyn edustama Bayer Leverkusen kohtaavat Saksan cupin finaalissa 4. heinäkuuta Berliinissä.

Lue myös:

Hradeckyn Leverkusen Saksan cupin finaaliin, superyllättäjän tuhkimotarina päättyi – "Ikinä ei saa liian montaa mahdollisuutta pelata finaalissa"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat