Avaa Yle Kamera ja osallistu perjantain futislähetykseen – Futiskesän katsojien toiveilta näyttää fanien rakkaimmat pelipaidat

Lataa puhelimeesi Yle.fi-sovellus, kaiva kaapistasi rakkain futispaitasi ja lähetä siitä kuva suoraan lähetykseen.

jalkapallo
Kuva pelipaidasta
Juha Kiiskinen / Yle

Futiskesän nostalgiaviikonlopun perjantai-illassa 12. kesäkuuta on luvassa yleisön toiveita ja hienoimpia EM-muistoja. Studiossa pureudutaan klo 18.30 alkaen tarinoihin, ikimuistoisimpiin selostuksiin ja visaillaan myös jalkapallotietämyksestä. Lähetys nähdään suorana Yle TV2:ssa ja Yle Areenassa.

Ja koska jalkapallo on joukkuelaji, haluamme myös katsojat mukaan suoraan lähetykseen. Kaiva kaapista rakkain futispaitasi ja lähetä meille siitä kuva. Voit saada kuvasi mukaan illan suoraan tv-lähetykseen. Onko kaapissasi kenties Litmasen Ajax-paita, Forssellin Chelsea-nuttu tai Zidanen Les Bleus -paita? Vai jotakin eksoottisempaa? Näytä se meille, me nostamme katsojien kuvia suoraan lähetykseen.

Kuvan lähettämiseen tarvitset älypuhelimen ja Yle.fi-sovelluksen. Lataa sovellus, avaa etusivulta Yle Kamera, ota kuva ja lähetä kuva lähetykseen! Jos olet jo Yle.fi-sovelluksen käyttäjä entuudestaan, päivitä sovelluksesi tuoreimpaan versioon, jotta saat upouuden Yle Kamera -ominaisuuden käyttöösi.

Yle.fi-sovelluksen voit ladata Android-puhelimelle tästä. (siirryt toiseen palveluun)

iOS-laitteille sovelluksen löydät täältä. (siirryt toiseen palveluun)

Lue myös

Maradona, Bergkamp, Bebeto, Ronaldo... Jari Litmanen esitteli uskomatonta pelipaitakokoelmaansa Ylen kisastudiossa

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat