Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Rakkauden ja särkyneiden unelmien korut

Ylen Futiskesän EM-toiveillassa kisattiin jalkapallotietämyksestä – montako vastausta olisit tiennyt näihin kiperiin tietovisakysymyksiin?

Ylen Futiskesän EM-toivelähetyksessä kilpailtiin jalkapallotietämyksestä. Tietovisassa olivat mukana Erkka V. Lehtola, Juho Rantala ja Marianne Miettinen.

jalkapallo
Minna Mustonen teki Suomen ainoan maalin Saksaa vastaan EM-välierässä 2005.

Minkä muun maan kuin Ranskan maajoukkueessa Michel Platini pelasi? Montako maalia Espanja päästi EM-kisoissa 2012? Kuka teki Suomen maalin Saksaa vastaan EM-välierässä 2005?

Muun muassa näitä asioita kyseltiin Ylen Futiskesän EM-toivelähetyksen jalkapallotietovisassa, johon ottivat osaa Palloliitossa työskentelevät ja Yle Urheilun lähetyksistä tutut asiantuntijat Erkka V. Lehtola, Juho Rantala sekä Marianne Miettinen.

Käy visailemassa yksin tai porukalla pääkuvan videota klikkaamalla ja kokeile, olisitko voittanut jalkapalloasiantuntijakolmikon.

Yle Olohuoneen Futiskesä-viikonlopussa perjantaina 12. kesäkuuta lähetys on pyhitetty katsojien EM-toiveille ja -muistoille, lauantaina keskitytään suomalaisen jalkapallon kohokohtiin ja sunnuntaina palataan kesään 1992, jolloin Göteborgissa pelattiin yksi EM-historian ikimuistoisimmista loppuotteluista.

Yle Olohuoneen Futiskesä-viikonlopun vieraina on Suomi-futiksen legendoja, Huuhkaja- ja Helmari-pelaajia ja muita mielenkiintoisia jalkapallopersoonia.

Lue myös:

Asiantuntijalta hämmentäviä ja rohkeita ehdotuksia rangaistuspotkukilpailun korvaamiseksi arvokisoissa: "Olisi vähän muitakin elementtejä"

Katso tallenne: Ylen Futiskesän nostalgiaillassa uppouduttiin ikimuistoisiin jalkapallohetkiin ja nähtiin yleisön toiveita

Maan tunnetuimmaksi pirtusalakuljettajaksi noussut Dannyn isoisä oli Suomen jalkapallosankari olympialaisissa – haaveet historiallisesta mitalista haihtuivat kosteaan illanviettoon

"Elämää mullistavat" kokemukset yhdistävät monia maajoukkuepelaajia – nuorten arvoturnaukset ovat Huuhkajien ja Helmarien menestykselle elinehto: "Koko sirkus on niin erilaista"

MM- ja EM-finaaleja, Suomi-futista, dokumentteja ja superviikonloppu – Futiskesä-lähetykset alkavat, kymmenen viikkoa huippujalkapalloa!

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat