Suora

  • Monikieliset perheet
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Litmasen, Forssellin ja muiden legendojen koskettavat videotervehdykset saivat hymyn Martti Kuuselan, Antti Muurisen ja Markku Kanervan huulille: "Viime vuosien aikana olen vuodattanut kyyneleitä todella monta kertaa"

Ylen Futiskesän nostalgiaviikonlopun suomifutisillassa jalkapallolegendat lähettivät videotervehdyksensä studiossa vierailleille Martti Kuuselalle, Antti Muuriselle ja Markku Kanervalle.

jalkapallo
Markku Kanerva

Ylen Futiskesän nostalgiaviikonlopun suomifutisilta huipentui vanhojen maajoukkuepelaajien videotervehdyksiin. Studiossa vieraana olleet entiset maajoukkuevalmentajat Martti Kuusela ja Antti Muurinen sekä nykyinen Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva kuuntelivat Hannu Tihisen, Jari Litmasen, Mikael Forssellin, Jari Europaeuksen sekä nykykapteeni Tim Sparvin tervehdyksiä leveät hymyt huulillaan.

– Viimeisen kahden vuoden aikana olen vuodattanut todella monta kertaa kyyneleitä. Ilon kyyneleitä. Sinä (Kanerva) ja Suomen A-maajoukkue olette syypää siihen. Arvosi ja toimintamallisi eivät vie eteenpäin pelkästään suomalaista huippujalkapalloa, mutta toimivat myös erinomaisena pohjana kestävälle pelaajakehitykselle, Palloliiton urheilutoimenjohtaja Tihinen tunnelmoi.

– Emme saa koskaan unohtaa menneisyyttä. "Litti", Sami (Hyypiä) ja kultainen sukupolvi ovat olleet suuri inspiraatio meille pelaajille. Uskon, että myös Antti ja Martti ovat inspiroineet "Riveä" (Kanerva). Suomalainen jalkapallo ei olisi mitään ilman teidän panostanne. Kiitos, Sparv päätti.

Katso kaikki tervehdykset pääkuvan videota klikkaamalla ja koko huikean kimaran suomalaista jalkapallohistoriaa sisältänyt lähetys täältä.

Lue myös:

Katso tallenne: Ylen Futiskesässä tunnelmoitiin Suomi-futiksen parhaimpia hetkiä

Asiantuntijalta hämmentäviä ja rohkeita ehdotuksia rangaistuspotkukilpailun korvaamiseksi arvokisoissa: "Olisi vähän muitakin elementtejä"

Huuhkajien EM-kisataipaleen piti alkaa tänään – katso tästä Suomen upean karsintavaiheen kohokohdat

Ylen Futiskesän EM-toiveillassa kisattiin jalkapallotietämyksestä – montako vastausta olisit tiennyt näihin kiperiin tietovisakysymyksiin?

Katso tallenne: Ylen Futiskesän nostalgiaillassa uppouduttiin ikimuistoisiin jalkapallohetkiin ja nähtiin yleisön toiveita

"Passi-Jussi" oli kaatamassa Hollantia Sami Hyypiän rinnalla, mutta pari vuosikymmentä myöhemmin maksakirroosi vei sairaalaan – "Jalkapallo ja alkoholi kulkivat käsi kädessä koko matkan"

Maan tunnetuimmaksi pirtusalakuljettajaksi noussut Dannyn isoisä oli Suomen jalkapallosankari olympialaisissa – haaveet historiallisesta mitalista haihtuivat kosteaan illanviettoon

Suomen historiallinen EM-jymypaukku yllätti joukkueenkin ja lennot jouduttiin vaihtamaan uusiin – menestyksen ansiosta pelaajien ei tarvinnut enää pukeutua 15 vuotta vanhoihin vaatteisiin

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat