Suora

  • Kalevan kisat
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Missä olit, kun Lasse Virén juoksi kultaa Münchenissä? Osallistu Yle Urheilun Olympiaviikonloppuun kertomalla oma olympiamuistosi!

Tokion olympiakisat siirtyivät vuodella, mutta heinäkuun viimeinen viikonloppu on silti pyhitetty olympialaisille. Perjantaista sunnuntaihin 24.–26.7. käydään läpi olympialaisten parhaat muistot katsojien toiveita unohtamatta.

olympialaiset
Lasse Virén veti ryhmää Münchenin olympialaisten kymppitonnilla vuonna 1972.
Lasse Virén joukon kärjessä Münchenin olympialaisten kymppitonnilla vuonna 1972.AOP

Moni muistaa, miten Usain Bolt nappasi kultaa maailmanennätysajalla Pekingissä 2008. Tai miten Pertti Karppinen souti kolmanteen olympiavoittoon Los Angelesissa 1984. Mutta onko jokin olympialaisten erityinen hetki, voitto tai tappio, jäänyt sinun mieleesi ja haluaisit nähdä tuon tapahtuman uudelleen? Nyt siihen on mainio tilaisuus, kun Ylen Olympiaviikonloppu toteuttaa katsojien toiveita ikimuistoisista olympiatapahtumista.

Kerro alla olevalla lomakkeella Olympiaviikonlopun arkistokaivurille olympiatoiveesi. Voit myös kertoa oman tarinasi tai hienon suomalaishetken otsikoiden takaa. Tai milloin Ylen toimittaja yllätettiin täydellisesti? Parhaat muistot poimitaan mukaan lähetykseen. Katsojat voivat osallistua myös lähetyksen aikana Olympiaviikonlopun tekemiseen 24.–26.7. TV2:ssa ja Areenassa.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat