Ruusuvuori voitti alkulohkonsa Serbiassa – nyt vuorossa hyviä harjoitusvastustajia ja ottelut jatkuvat ensi viikolla

Emil Ruusuvuori ei hävinnyt erääkään alkulohkossaan Serbian kutsuturnauksessa.

tennis
Emil Ruusuvuori lyö palloa Talissa KK
Emil Ruusuvuori harjoitteli Talissa ennen lähtöään Serbiaan.Esa Fills / Yle

Emil Ruusuvuori, 21, pelaa parhaillaan Serbiassa järjestettävässä kutsuturnauksessa. Ruusuvuori voitti alkulohkonsa Eastern European Championships -nimeä kantavassa turnauksessa.

Koronatauolta paluun kisaotteluihin tehnyt Ruusuvuori (ATP-101) on ollut vahvassa vireessä. Suomalainen ei hävinnyt erääkään pelaamissaan kolmessa alkulohkon ottelussa. Ensin kaatui Alexandar Lazarov (ATP-539) 6–4, 6–1, sitten Marko Miladinovic (ATP-466) 7–5, 7–5 ja viimeisimpinä Pavle Daljev (ATP-1580) 6–0, 6–1.

– Kokonaisuutena ovat ottelut lähteneet hyvin liikkeelle. Ensimmäinen ottelu oli hyvä, toinen ei niinkään ja kolmannessa toimi taas. Nättiä on taas pelailla kisaotteluita, saada kisafiilistä takaisin ja onhan voittaminen aina kivaa, kommentoi Ruusuvuori Tennisliiton tiedotteessa.

Ensimmäisen viikon ottelut on nyt Ruusuvuoren osalta pelattu. Valmentaja Federico Ricci kertoo, että he ovat sopineet useita laadukkaita harjoituksia ATP-rankingin 50. sijan tuntumissa olevien pelaajien kanssa loppuviikolle.

Ruusuvuoren ottelut jatkuvat ensi viikon alussa. Jokaisen lohkon kaksi parasta etenee toiselle viikolle ja uudet neljän pelaajan lohkot arvotaan lähipäivinä. Ruusuvuori pelaa jälleen tulevana maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona.

Lue myös:

Emil Ruusuvuori palasi voitokkaasti tenniskentille Belgradissa

Tennisklassikoita opiskellut Emil Ruusuvuori palaa pelikentille kovatasoisessa turnauksessa Serbiassa: "Supersiisti tilaisuus, mutta pitihän sitä vähän pohtia"

Lähteet: Tennisliiton tiedote

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat