Marco Asensio palasi pelikentille 330 vuorokauden tauolta ja iski maalin 30 sekunnissa – "Hetki oli tunteikas"

Real Madrid kavensi Valencia-voitolla eroa kärjessä olevaan Barcelonaan.

Marco Asensio juhlii 2–0-osumaansa Valenciaa vastaan. Kuva: EPA / AOP

Espanjan jalkapalloliigassa nähtiin tunteikas hetki, kun 24-vuotias Real Madridin hyökkääjä Marco Asensio palasi pelikentille 330 vuorokauden tauon jälkeen.

Real-manageri Zinedine Zidane vaihtoi Asension kentälle 74. minuutilla ja espanjalainen osoitti toipuneensa polvivammastaan iskemällä madridilaiset 2–0-johtoon vain 30 sekunnin kentälläolon jälkeen.

– Odotin paluuta kovasti. Hetki oli tunteikas ja tyydyttävä, ja paluun taustalla on valtava määrä työtä, Asensio sanoi ottelun jälkeen ESPN:n mukaan (siirryt toiseen palveluun).

Asensio loukkaantui viime kesänä harjoitusottelussa Arsenalia vastaan. Hän kärsi ottelussa oikean polven eturistisidevamman, joka vaati leikkauksen ja lähes 11 kuukauden toipumisen.

– Tämä merkitsee paljon ennen kaikkea hänelle itselleen. Hän oli iloinen jo siitä, että pääsi pelaamaan, mutta sain nähdä hänen tekevän maalin ensimmäisellä kosketuksellaan. Hänellä on taitoa tällaiseen, manageri Zidane kehui.

Real Madrid nitisti Valencian luvuin 3–0 ja kipusi samalla enää kahden pisteen päähän sarjaa johtavasta Barcelonasta. Madridilaisten kahdesta muusta maalista vastasi Karim Benzema.

Lue myös: