Balkanin tennisturnauksessa taas uusi koronatartunta – nyt sairastui Kroatian tennistähti, joka pelasi Novak Djokovicia vastaan pari päivää sitten

Borna Coric ja Grigor Dimitrov kohtasivat turnauksessa lauantaina. Dimitrov kertoi koronatartunnastaan sunnuntaina, Coric maanantaina.

tennis
Rio de Janeiro, Brazil, on February 23, 2020.
Borna Coric viime helmikuussa.Getty Images

Kroatialainen tennistähti Borna Coric on saanut koronavirustartunnan. Coric kertoo tartunnastaan Twitterissään. (siirryt toiseen palveluun)

Coric osallistui Balkanin maiden Adria-turnaukseen ja kohtasi lauantaina Kroatian Zadarissa bulgarialaisen Grigor Dimitrovin, joka kertoi omasta koronatartunnastaan eilen sunnuntaina.

Dimitrov hävisi ottelun ja jätti pelit kesken sairastumisensa vuoksi. Zadarin loppuottelu peruttiin Dimitrovin sairastuttua.

Coric on maailmanlistalla sijalla 33. Kroatialainen vaatii Twitter-päivityksessään, että hänen kanssaan tekemisessä olleet henkilöt menevät koronatestiin. Coric pelasi lauantaina myös maailmanlistan ykkösmiestä Novak Djokovicia vastaan.

Adria-turnaus on Djokovicin järjestämä, ja kutsukilpailuna pelattavan turnauksen ensimmäinen osa käytiin viikko sitten Belgradissa Serbiassa.

Adria-turnaukseen on myyty pääsylippuja. Yleisömäärät ovat pyörineet noin 4 000 katsojan paikkeilla. Uutistoimisto AP:n mukaan ensimmäinen turnausviikonloppu on kerännyt kritiikkiä siitä, ettei tapahtumassa noudatettu turvavälejä.

Turnauksen on tarkoitus jatkua vielä kahtena viikonloppuna. Ensin Montenegrossa ja sitten Bosnia ja Hertsegovinassa.

Lue myös:

Djokovicin tennisturnauksessa pelannut Grigor Dimitrov kertoo saaneensa koronatartunnan

Ruusuvuori voitti alkulohkonsa Serbiassa – nyt vuorossa hyviä harjoitusvastustajia ja ottelut jatkuvat ensi viikolla

Lähteet: Reuters

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat