Suomen futsalmaajoukkueen ykköspelaaja palaa Serie A:sta Jyväskylään

Jukka Kytölä edusti viime kauden Italiassa Serie A -joukkue KAOS Mantovaa.

futsal
KaDyn ja maajoukkueen tähtipelaaja Jukka Kytölä jätti Itävallassa jäähyväiset. Hän siirtyy tulevaksi kaudeksi Italian kakkostasolle pelaamaan.
Jukka Kytölä KaDyn paidassa vuonna 2018.Jiri Halttunen.

Suomen tunnetuimpiin futsalpelaajiin kuuluva Jukka Kytölä, 31, palaa jyväskyläläiseen Kampuksen Dynamoon. Kytölä on solminut KaDyn kanssa kolmen vuoden sopimuksen, joka sisältää option lähteä ensimmäisen kauden jälkeen ulkomaille.

Viime kaudella Kytölä edusti Serie A:ssa pelaavaa KAOS Mantovaa. Kytölä pelasi KaDyn riveissä jo ennen kuin seura nousi Futsal-Liigaan vuonna 2009. Hän voitti KaDyn kanssa Suomen mestaruuden vuonna 2018.

– On ollut hienoa seurata kahden kauden ajan Italiasta käsin KaDyn kehittymistä kentällä ja erityisesti seuraorganisaationa. Olen itse ollut KaDyn toiminnassa jollain tavalla mukana joka vuosi keväästä 2005 lähtien, joten paluu tänne ammattimaiseen ympäristöön on hyvin luonnollinen. KaDy ja Jyväskylä ovat Suomen kotini, Kytölä kertoo tiedotteessa.

Kytölä kuuluu Suomen futsalmaajoukkueen avainpelaajiin. Suomen maajoukkue kohtaa marraskuussa Serbian MM-jatkokarsinnassa.

Kytölä on valittu Urheilutoimittajien liiton äänestyksessä jo kolmesti peräkkäin vuoden futsalpelaajaksi.

Lue myös:

Huuhkajien EM-lopputurnauksen ottelupaikkakunnat ja otteluohjelma eivät muutu – myös Suomen futsalmaajoukkueen MM-jatkokarsinnan ajankohta julkistettiin

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat