1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. Englannin Valioliiga

"En voi uskoa tätä" – Valioliigan kohtaamisesta ei puuttunut käänteitä

West Hamin päävalmentaja David Moyes ei ollut tyytyväinen Tottenham-pelin jälkeen.

Harry Kane teki Tottenhamin 2–0-maalin. Kuva: AOP

Jalkapallojoukkue Tottenham kukisti West Hamin 2–0 Valioliigan tiistain myöhäisillan ottelussa.

Ottelun ensimmäinen maali oli syntyä ensimmäisen jakson lopulla, mutta VAR-videotarkastuksen jälkeen Tottenhamin maali hylättiin paitsiona.

64. minuutilla West Hamin Tomas Soucek teki oman maalin kulmapotkutilanteessa. Maali videotarkastettiin mahdollisen käsivirheen takia, mutta lopulta maali hyväksyttiin.

82. minuutilla Tottenhamin Harry Kane laukoi pallon West Hamin verkkoon.

– Olen tyytyväinen tulokseen. Joukkue on nyt yhtenäinen. Meillä oli vastassa joukkue, joka organisoi linjansa hyvin. Oli hyvä asia, että tänään minulta löytyi vaihtoehtoja vaihtopenkiltä, Tottenham-luotsi Jose Mourinho totesi pelin jälkeen Sky Sportsille.

West Hamin päävalmentaja David Moyes ei ollut tyytyväinen.

– En voi uskoa, että tuo ensimmäinen maali hyväksyttiin. Eikö käsipallo johda hylkäykseen? Kuka ihme tänään hoiti videotarkistusta? En voi uskoa tätä. Meiltä hylättiin samanlainen maalia Sheffield Unitedia vastaan, Moyes hämmästeli Sky Sportsille.

Leicester ja Brighton tasavahvoja

Alkuillan ottelussa Leicester ja Brighton päätyivät maalittomaan tasapeliin. Leicesterin 99 kertaa valioliigassa osuneen hyökkääjä Jamie Vardyn sadannen täysosuman metsästys jatkuu siis edelleen.

Vardyn sijaan ottelun paras paikka oli Brightonilla noin vartin kohdalla. Leicester-maalivahti Kasper Schmeichel poimi kuitenkin Neal Maupayn ponnettoman rangaistuspotkun haltuunsa.

Leicester jatkaa sarjassa kolmantena. Toisena oleva Manchester City on 20 pistettä jäljessä sarjaa johtavaa Liverpoolia.

Siirry Valioliigan taulukkoon tämän linkin kautta (Teksti-TV).

Lue myös:

Barcelonan kipinä hukassa – Real Madrid aivan kintereillä

The Times: Sergio Agüeron kausi päättyi Burnley-ottelun polvivammaan

Brittimediat: City-ottelun rasistisen kannanoton takana Burnleyä kannattavat huligaanit