Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Pesä-Ysien räväkkä kauden alku ei riittänyt pitkälle – Hyvinkää mätti juoksuja

Lappeenrannan Pesä-Ysit löi ensimmäisessä vuoroparissa kahdeksan juoksua, mutta Hyvinkään Tahko voitti 1–0 (8–8, 12–0).

pesäpallo
Sarita Heikkinen Pesä-Ysit (oik)
Sarita Heikkistä harmitti oman joukkueen sisäpeli ensimmäisen vuoroparin jälkeen. (Arkistokuva)Hannu Luostarinen / AOP

Lappeenrannan Pesä-Ysit aloitti naisten superpesiskautensa vasta nyt, kun muut joukkueet olivat pelanneet jo kaksi ottelua.

Sarjan hännille ennakoitu Pesä-Ysit aloitti todella räväkästi Hyvinkään Tahkon vieraana. Heti ensimmäisessä vuoroparissa lappeenrantalaiset löivät kolme kunnaria, lyöjinä Eveliina Rantonen, Henriikka Harinen ja Essi Rytteri.

Siihen Pesä-Ysien ilonaiheet jäivätkin. Tahko otti eroa vähitellen kiinni ja lopulta ensimmäinen jakso päättyi tasatulokseen 8–8.

Toisella jaksolla Hyvinkää meni menojaan ja voitti jakson peräti 12–0 ja koko ottelun siis 1–0. Hyvinkään pelaajista Lotta Vahvelainen löi kunnarin ja viisi juoksua ja Pauliina Harinen viisi juoksua.

– Saatiin vastustajallekin varmasti yllätysaloitus. Sellainen aloitus mitä tarvitsimme, pääsimme hyvin peliin kiinni. Harmi, että se ei riittänyt, Pesä-Ysien kokenut Sarita Heikkinen totesi Yle Urheilulle.

– Kun vastustajalla on nopeita jalkoja ja he pystyvät paljon pienillä vaihtamaan, peli rullaa vaikka taululla olisi mitä. Kyllähän mekin vähän annoimme, mutta kyllä heiltä tuli paljon hyviä lyöntejä. Oma sisäpeli oli tosi heikkoa yhtä vuoroparia lukuun ottamatta, se tästä päällimmäisenä jää mieleen, Heikkinen sanoi.

Lue myös:

Naisten Superpesiksessä vierasvoittojen ilta – Pesäkarhut ja Kirittäret hyvässä vedossa

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat