Suora

  • Kalevan kisat
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Joensuun Maila nappasi toimitusjohtajan KooKoolta – Matti Lindholm, 27, lataa elämysbisnestä urheilun rinnalle

Super-JoMa Oy:n seuraava toimitusjohtaja siirtyy Joensuuhun myynti- ja viestintäpäällikön tehtävistä.

Joensuun Maila
Joensuun Mailan uusi toimitusjohtaja Matti Lindholm Mehtimäen pesäpallostadionin katsomossa.
Matti Lindholm on urheilumies henkeen ja vereen. "Joensuussa olen käynyt aiemmin katsomassa jääkiekkoa, pesäpalloja ja raveja." Joona-Pekka Hirvonen / Joensuun Maila

Joensuun Mehtimäen pesäpallostadion ei ole Ilmalan Areena, mutta Joensuun Mailan tuore toimitusjohtaja lupaa tuoda tullessaan elämyksiä. Matti Lindholm rakentaa Superpesiksen "mallioppilaan" talouteen yleisön ja yhteistyökumppaneiden lisäksi kolmannen tukijalan: tapahtumat.

– Tarkoitus on luoda urheilun rinnalle elämysbisnestä, joka rakentuu JoMa-brändin ympärille. KooKoossa meillä oli 30 jääkiekko-ottelun lisäksi lounasravintola ja musiikkifestari. On tärkeää, että ihmiset tapaavat toisiaan, ja herätetään tunteita.

Lindholm siirtyy Joensuuhun jääkiekon liigaseura KooKoon myynti- ja viestintäpäällikön tehtävistä.

– Matti tulee vastaamaan Joensuun Mailan kokonaisvaltaisesta kehittämisestä huomioiden organisaation kaikki toiminta-alueet, kommentoi Super-JoMa Oy:n hallituksen puheenjohtaja Joni Nousiainen seuran tiedotteessa.

Joensuun Mailan tuleva toimitusjohtaja Matti Lindholm osaa pesiksen alkeet.

Uusi toimitusjohtaja hyppää kiihtyvään junaan

Lindholm on ehtinyt nuoresta iästään huolimatta touhuta KooKoossa kaiken kaikkiaan kymmenen vuotta. Mies siirtyy innokkaana organisaatioon, joka on kiihdytysvaiheessa.

– Olen nähnyt läheltä Suomen ultimaattista urheiluhuippua. Ammennan osaamista ja ideoita sieltä. Minulla on otollinen tilanne tulla töihin mukaan hyvässä kehitysvaiheessa olevaan urheiluseuraan, Lindholm sanoo.

– Uskomme, että saamme Matista aktiivisen ja ammattitaitoisen toimitusjohtajan. Hänellä on kosketuspintaa pesäpalloon, mutta myös uusia näkemyksiä yli lajirajojen, tuumaa Nousiainen tiedotteessa.

Matti Lindholm on työskennellyt KooKoossa keväästä 2014 lähtien. Ennen tätä hän on työskennellyt muun muassa viestintäalan yrittäjänä esimerkiksi Pesäpalloliitolle.

– Kaikenlainen urheilu on aina ollut intohimoni, ja nyt on mielenkiintoista vaihtaa taas jääkiekon parista pesäpalloon, Lindholm sanoo.

Matti Lindholm aloittaa Super-JoMa Oy:n palveluksessa 1. heinäkuuta ja siirtyy toimitusjohtajaksi 1. lokakuuta alkaen. Lindholm seuraa tehtävässä Jonne Kemppaista, joka siirtyy Pesäpalloliiton myyntijohtajaksi.

– Loistavat olosuhteet, kunnianhimoiset miesten ja naisten Superpesis-joukkueet, vahva juniorituotanto ja laaja yhteistyökumppaniverkosto antavat hyvän pohjan kehittää toimintaa edelleen, Lindholm kertoo.

Kouvolasta kotoisin oleva Lindholm muuttaa Joensuuhun avopuolisonsa ja koiransa kanssa.

Lindholm aikoo jatkaa kuluvan kauden loppuun Kouvolan kaupunginvaltuustossa. Hän toimii kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtajana.

Lue lisää:

Joensuun Mailan kultajoukkue joensuulaiset sai juhlimaan torin täydeltä

Näin Joensuussa juhlittiin pesismestaruutta – JoMa-uransa päättävä kapteeni tunteikkaana: "Olen antanut kaikkeni tälle seuralle"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat