Suora

  • Jyskälä - 70 vuotta rallin historiaa
  • Urheiluruutu
  • Mikael Kock oli 30 sekunnin päässä kuolemasta - nyt urheilu on hänelle uusi sydämenasia
  • Urheiluruutu

Suomen ennätystä uhannut Wilma Murto kolhi polveaan viime viikolla eikä pysty hyppäämään – "Vaikeinta takapakissa on kysymykset"

Wilma Murto joutuu jättämään viikonlopun kisan väliin.

yleisurheilu
Wilma Murto
Wilma Murto joutuu huilaamaan hetken polvivamman takia.Lehtikuva / Mikko Stig

Yle näyttää lauantaina Espoon ja Vantaan yleisurheilukilpailut. Suora lähetys alkaa klo 18 TV2:ssa.

Mainiosti kautensa avannut Wilma Murto joutuu jättämään viikonlopun Espoon teemakisan väliin polvivamman takia. Murron nimeä ei näkynyt ilmoittautuneiden listalla ja Suomen ennätysnainen kertoi Instagram-tilillään kolauttaneensa polveaan viime viikon kisassa Somerolla.

– Polveni otti pientä osumaa viime viikonlopun kisassa ja minulla on ollut hieman kipua sen jälkeen, enkä ole pystynyt hyppäämään vähään aikaan, Murto kirjoitti englanniksi.

Murron mukaan ei ole mitään syytä uskoa, että polvessa olisi mitään vakavaa vammaa. Hän aikoo kuitenkin pelata varman päälle.

– Vaikeinta takapakissa on kysymykset "mitä olisin voinut tehdä paremmin?" tai "olisinko pystynyt estämään tämän?". Vastaukset ovat "en tiedä" tai "ei mitään". Tämä menee siihen kunniakkaaseen kategoriaan "shit happens", Murto kirjoitti.

View this post on Instagram

My mood when there's an unfortunate change of plans...just kidding, kind of. My knee took a little hit in last weekend's meet and I've had some pain since then and I won't be able to jump in a little while. I will also have to skip @espooliikkuugames this weekend.🙃 No reason to believe there's anything serious going on but we're taking all the steps to make sure of it. I should be back on track in no time😇 Hardest thing with a setback like this is the questions like "what could I have done better" or "how could've I prevented this" and the answers being "i don't know" or "nothing". This one goes into the glorious category of 'shit happens'🤷🏼‍♀️ only thing there is to do is to keep doing our best each day at whatever the task at hand may be. BRB!🔥

A post shared by WILMA MURTO (@wilmamurto) on

Wilma Murto on ollut mainiossa hyppyvireessä jo hallikaudesta asti. Hän hyppäsi helmikuussa kahteen otteeseen 460 ja ylitti saman tuloksen ulkoradoilla viime perjantaina. Tämä sivusi Murron ulkoratojen ennätystä, hän hyppäsi neljä vuotta sitten hallissa SE-lukemat 471. Murto yritti Somerolla myös kolme kertaa SE-tulosta 472, mutta ei tällä kertaa ennätystä ei syntynyt.

Lue myös:

Kristiina Mäkelän kesän avaukseen takapakkia – "Ei mitään hullun vakavaa"

Selittämätön ongelma lopetti seiväshypyn suurlupauksen treenit kyyneliin – nyt hän jahtaa Wilma Murron paikkaa Suomen ykkösenä

Nyt näyttää todella lupaavalta! Wilma Murto oli rikkoa seipään SE:n – "Voisin melkein lyödä vetoa siitä, että uusi SE tulee vielä tänä vuonna"

Seiväshyppääjä Elina Lampela taivutti Suomen kaikkien aikojen tilastossa kolmanneksi – Wilma Murrolla hyvä kauden avaus

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat