1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. jalkapallo

Benzeman nerokas kantapääsyöttö takasi voiton, Real Madrid johtaa La Ligaa kahdella pisteellä – "Maali kuuluu Karimille"

Real Madrid otti jo viidennen perättäisen voittonsa.

Karim Benzema syötti pallon Casemirolle Espanyol-puolustajan jalkojen välistä. Kuva: Getty Images

Real Madrid nousi takaisin Espanjan jalkapalloliigan kärkeen kaatamalla sunnuntai-illan myöhäispelissä Espanyolin maalein 1–0. Voitto oli Realille viides perättäinen.

Realin vierasvoiton takuumies oli ottelun ainoan maalin 45. minuutilla tehnyt brasilialainen keskikenttämies Casemiro. Osuman alusti Karim Benzema, joka syötti kantapäällään taidokkaasti Espanyol-pakin jalkojen välistä maaliin eteen.

Ranskalaishyökkääjä Benzema sai pelin jälkeen kehuja nerokkaasta oivalluksestaan.

– Maali kuuluu Karimille. Olemme jo tottuneet siihen, että hän tuo paljon laatua joukkueeseen. Maalia oli pakko juhlia hänen kanssa, sillä maali oli kokonaan hänen ansiotaan, maalin suoraan syötöstä laukonut Casemiro jakoi kiitosta.

– Uskalsin pyytää palloa, koska tiedän, kuinka hyvä hän on. Tiesin, että hän toimittaisi pallon minulle, Casemiro jatkoi.

Nopean oivalluksen tehnyt Benzema oli vaatimaton.

– Minä näen jalkapallon tällä tavalla – näin Casemiron nousevan. Se oli mukava alustus, mutta itse maali oli se kaikkein tärkein. Casemiro suoriutui hyvin ja toi meille kolme tärkeää pistettä vaikeasta ottelusta, Benzema summasi.

Real Madrid johtaa nyt La Ligaa kahden pisteen erolla ennen Barcelonaa. Barcelona pelasi lauantaina vieraissa 1–1-tasapelin Celta Vigon kanssa.

Liigajumbo Espanyolille kotitappio oli raskas, sillä tulos tietää käytännössä varmaa putoamista.

Siirry La Ligan taulukkoon tämän linkin kautta (Teksti-TV).

Lue myös:

Salzburg jälleen kerran Itävallan mestariksi – vastustajan hölmöily koronarajoitusten kanssa saattoi ratkaista mestaruuden

Tim Sparvin Midtjylland on yhä lähempänä Tanskan mestaruutta

Lontoolaiset ja manchesteriläiset valloittivat FA cupin välierät – "Sisulla voitetaan silloin, kun ei pelata hyvin"

Brittilehti: Valioliiga-pelaajat pitivät syntymäpäiväjuhlat ja rikkoivat koronarajoituksia – joukkue putoamistaistelussa